Referenssit

Mielenkiintoisia referenssejä jokaisesta palvelusta

Todisteena Enterin palvelumallin toimivuudesta ovat vuosikymmenien ajan jatkuneet menestyksekkäät asiakassuhteet. Meillä uskotaan lujaan ja kestävään kumppanuuteen yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Asiak­kai­dem­me me­nes­tys­ta­ri­noi­ta

Konepaja Häkkinen

Teollisuuden moniosaaja

Lue lisää

Sersale Oy

Kehitystyötä isolla ruiskulla

”Sersale Oy on maalaus- ja pintakäsittelylaitteiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin sekä niiden huoltoon erikoistunut yritys. Perheyrityksemme on toiminut jo vuodesta 1977 asti ja meidät tunnetaan vankasta ammattitaidosta ja luotettavista tuotteista. Samoin kuin Enter, palvelemme asiakkaitamme Varsinais-Suomesta käsin ja myös meiltä löytyy asiakkuuksia koko Suomen mitalta.

Lue lisää

Seger Oy

Tehdasympäristön luotettava IT-osaaja

Toimihistorian aikana Enterille kertynyt kattava kokemus niin kotimaisista, kuin kansainvälisistä valmistavan teollisuuden asiakkuuksista on varmistanut mutkattoman palvelun Segerin kaltaisille vaativalla laatutasolla operoiville toimijoille.

Lue lisää

ICT Kymi

Huolellista etähoivaa

Turvallisen etäkäytön olemme ratkaisseet Enterin toimittamalla Citrix-järjestelmällä. TerveysEffica -potilastietojärjestelmä on suurin ja tärkein Citrixin kautta tarjoamamme palvelu.

Lue lisää

Muumimaailma

Ratkaisuja Haisulirikkaaseen ympäristöön

Sesonkiluonteen toinen erityisvaatimus on se, että tiettyjen IT-osien on skaalauduttava myös alaspäin. Hyvä esimerkki tästä on Office365.

Lue lisää

Aura Law

Asianajotoimiston IT-kumppani

Enter vastaa Asianajotoimisto Auran laitteistojen ja ohjelmistojen ylläpidosta. IT-puoli kehittyy jatkuvasti ja digitaalinen ympäristö on tietysti läsnä myös kaikessa asianajotoimiston tekemisessä.

Lue lisää