Referenssit

Mielenkiintoisia referenssejä jokaisesta palvelusta

Todisteena Enterin palvelumallin toimivuudesta ovat vuosikymmenien ajan jatkuneet menestyksekkäät asiakassuhteet. Meillä uskotaan lujaan ja kestävään kumppanuuteen yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Asiak­kai­dem­me me­nes­tys­ta­ri­noi­ta

Siilinjärven kunta

Ruutuvihko mahdollistaa sähköiset oppimisympäristöt Siilinjärvellä

Siilinjärven kunnassa astuttiin iso askel koulujen digitalisaation kehittämisessä. Kesällä 2019 kunnan kaikkien koulujen oppilaille ja opettajille luotiin Ruutuvihko-palvelun avulla henkilökohtaiset tunnukset Microsoftin ja Googlen sähköisiin oppimisympäristöihin. Enterin toteuttaman uudistuksen avulla voidaan tehostaa kommunikointia, opiskelua ja opetustyötä.

Lue lisää

Valkeakosken ammattiopisto

Ruutuvihko on oppilaitoksille työväline ajansäästöön

Monissa oppilaitoksissa hyödynnetään Enterin Ruutuvihko-palvelua, joka synkronoi oppilastietoa automaattisesti. Yli tuhannen opiskelijan suuruisessa Valkeakosken ammattiopistossa Ruutuvihko-palvelu otettiin käyttöön vuoden 2017 loppupuolella. Ruutuvihon ansiosta tiedot opiskelijoista ja kursseista siirtyvät automaattisesti ja järjestelmä luo tarvittavat tunnukset kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Lue lisää

Porvoon kaupunki

Porvoon koulutoimessa on viety identiteetin hallintajärjestelmä uudelle tasolle

Porvoon kaupungin koulutuspalvelu on ollut Ruutuvihko-palvelun uranuurtaja monellakin tapaa. Noin viisi vuotta sitten Porvoossa otettiin ensimmäisenä Suomessa Ruutuvihko-järjestelmä käyttöön, jolloin Primus-tietokannasta tehtiin käyttäjä- ja ryhmäobjekteja. Järjestelmän räätälöinti toimivaksi kokonaisuudeksi on vaatinut monia muokkauksia ja rohkeita kokeiluja. Nykyisin käytössä on kaikki Ruutuvihon erilaiset moduulit, joista osa ainutlaatuisia, kuten ruokahävikin pienentämistä edistävä toiminto.

Lue lisää

Hämeenlinnan kaupunki

Ruutuvihko tuo joustavuutta tietohallintoon

Enterin Ruutuvihko-palvelu on tunnettu oppilaitoksissa, joissa sitä käytetään oppilasdatan automaattiseen synkronointiin. Hämeenlinnan kaupungin hallintopuolella otettiin käyttöön Ruutuvihko-palvelu vuoden 2018 lokakuussa, ja toteutuksen avulla saatiin uusittua automaattinen identiteetin hallintajärjestelmä. Uudistus toi mukanaan ennen kaikkea kustannussäästöjä, tietosuojaa, tietoturvaa ja työn sujuvuutta.

Lue lisää

Foreship

Laivanrakennusinsinööreille työrauhaa

Enterin pitkäaikainen asiakas Foreship on laivanrakennukseen erikoistunut suunnittelu- ja insinööritoimisto. Yritys on kasvanut vajaassa kymmenessä vuodessa huimasti. Sekä henkilöstöä että toimipaikkoja on tullut lisää, ja samalla on tarvittu uusia ratkaisuja IT-järjestelmään.

Lue lisää

Epec Oy

Hyvää yritetähän mutta priimaa pukkaa tulemahan

”Seinäjoelta globaalisti toimiva Epec Oy on oman sektorinsa huippuosaaja. Olemme erikoistuneet liikkuvien työkoneiden sulautettuihin koneenohjausjärjestelmiin ja tuotteitamme käytetään esimerkiksi metsä- ja kaivoskoneissa. Voisikin sanoa, että mitä hankalampi laitteen käyttöympäristö on, sitä vahvemmin erotumme alan muista toimijoista.

Lue lisää