Kassaholvin ovi

Kaso Oy

Kaso Oy arvostaa ylläpitopalvelujen vaivattomuutta

Kassakaappeihin, paloturvakaappeihin, holvituotteisiin sekä turvaoviin erikoistuneella Kaso Oy:lla on yli 75 vuoden kokemus omaisuuden ja tiedon suojaamisesta. Menestyksekäs suomalainen kasvutarina on rakennettu ammattitaidolla ja asiakkaisiin keskittymällä. Enter on toiminut Kason kasvun tukena huolehtimalla yrityksen IT-ratkaisuista.

Asiakas
Kaso Oy
Palvelut

– Olemme tehneet yli kahdeksan vuoden ajan yhteistyötä Enterin kanssa. Halusimme keskittyä ydinliiketoimintaamme, ja tästä syystä kaikki IT-puolen toimintomme on ulkoistettu Enterille. Enter huolehtii tukipalveluista sekä järjestelmien toimivuudesta ja turvallisuudesta, kertoo Kaso Oy:n toimitusjohtaja Risto Palkama.

Ketterä Microsoft NAV -projekti

Kun muutama vuosi sitten Kasolle hankittiin uusi Microsoftin NAV-toiminnanohjausjärjestelmä, samassa yhteydessä Enter suunnitteli kattavan it-arkkitehtuurin ja rakensi tarvittavat etäyhteydet. Projektin kaikissa vaiheissa Enter teki tiivistä yhteistyötä NAV:in toimittaneen Mavisystemsin kanssa.

– Projekti oli varsin sujuva meidän kannaltamme. Enter piti itsenäisesti yhteyttä Mavisystemsin suuntaan, mikä helpotti meitä merkittävästi. Emme joutuneet turhaan toimimaan välikätenä, Palkama kiittelee.

Yksi järjestelmä varmistaa tietojen ajantasaisuuden

Kasolla yksi järjestelmä kattaa kaiken; myynnin, tuotannon, ostot, toimitukset, huollon sekä taloushallinnon.

– Olemme saaneet prosesseihin tehokkuutta, kun kaikki tieto on yhdessä paikassa. Samalla säästyy merkittävä määrä henkilötyötunteja. Myös raportointi on huomattavasti kattavampaa, kun tiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla. Lisäksi yhden järjestelmän ylläpito on huomattavasti sujuvampaa, hän selventää.

Aikaa säästävät ylläpitopalvelut

Enter huolehtii Kason IT-ratkaisuista kokonaisuutena avaimet käteen -periaatteella. Järjestelmiä kehitetään tarpeen mukaan, ja vuosittaisissa palavereissa käydään läpi havaintoja kehitystoiveista. Lisäksi tukikäyntejä tehdään kuukausittain.

– Ylläpitopalvelut on meille vaivaton valinta. Arvostamme suuresti sitä palvelua, mitä Enteriltä saamme. He pystyvät keskustelemaan kanssamme ymmärrettävällä tasolla, vaikka itse emme ole IT-alan osaajia. Enter huolehtii järjestelmiemme toimivuudesta ja turvallisuudesta sekä kantavat myös vastuunsa asianmukaisesta raportoinnista, Palkama arvioi.

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?