Kuin oma tehokas IT-osastosi

Enter Optimi -kokonaispalvelussa IT-ympäristösi kehitys ja operointi ovat uskottavissa ja kokeneissa käsissä. Sovitamme parhaisiin käytäntöihin perustuvat ratkaisumme liiketoimintasi tarpeisiin sekä varmistamme niiden ajanmukaisuuden ja toimivuuden. Enter Optimi palvelee aina organisaatiosi etua – saat huoletta keskittyä omiin ydintehtäviisi.

Toteutus | Seuranta | Optimointi

Palvelut

Tietoturvapalvelu. Enter Turva suojaa mobiililaitteita, työasemia ja palvelimia ehkäisemällä perinteisiä viruksia ja tietoturvauhkia, uudempia nollapäiväuhkia ja kiristysohjelmia sekä organisaation sisäisiä tietovuotoja ja murtoja.

Varmistuspalvelu. Enter Varma tehostaa organisaatiosi toipumista vähäisistä häiriöistä aina laajoihin katastrofitilanteisiin asti. Se kattaa tietojen, työasemien, palvelinten ja kokonaisten konesaliympäristöjen palautukset — myös varakapasiteettiin.

Hallinta- ja ylläpitopalvelu. Enter Hallinta huolehtii organisaatiosi koko IT-infrastruktuurin proaktiivisesta ylläpidosta sekä muutos- ja elinkaarihallinnasta. Palvelu kattaa mobiililaitteet, työasemat, palvelimet, tallennusjärjestelmät, verkkolaitteet, käyttöjärjestelmät ja sovellusohjelmistot – sekä paikallisissa että pilviympäristöissä. 

Käyttäjätukipalvelu. Enter Tuki palvelee tietoteknisissä häiriö-, muutos- ja neuvontatilanteissa. Henkilökohtaista apua sekä loppukäyttäjille että organisaatiosi omille IT-asiantuntijoille.

Valvontajärjestelmä palveluna. Enter Sensori näyttää liiketoimintakriittisten järjestelmien reaaliaikaisen tilannekuvan ja varoittaa ennakolta häiriötilanteista. Se on myös operatiivisen johdon mittaristo, josta voi nopeasti tarkastaa liiketoimintaprosessien tilan.

Valvontapalvelu. Enter Valvomo seuraa asiakkaan IT-ympäristöä ja reagoi poikkeaviin tapahtumiin, tietoturvahavaintoihin ja hälytyksiin. Se ohjaa reaktiiviset toimenpiteet Enter Tukeen, organisaation omille IT-asiantuntijoille tai kolmansille osapuolille. Palvelu hyödyntää tietolähteinään Enter Sensoria ja Enter Turvaa.

Käyttäjätunnusten automaatiopalvelu. Enter Ruutuvihko poistaa manuaalista työtä käyttäjätunnusten elinkaarenhallinnassa ja ylläpidossa. Se varmistaa käyttäjille oikeat pääsy- ja käyttöoikeudet sekä parantaa organisaatiosi tietoturvaa. Palvelu tukee sekä paikallisia että pilviympäristöjä.

Arkistoinnin automaatiopalvelu. Enter Arkistointi siirtää dokumentit ja niiden metatiedot automaattisesti ja virheettömästi haluttuun arkistointijärjestelmään. Palvelu voidaan liittää mihin tahansa järjestelmään, kunhan lähde- ja kohdejärjestelmän rajapinnat tukevat dokumenttien sekä metatietojen lukemista ja siirtoa.

Kysy lisää vahvasti uudistuvasta palveluvalikoimastamme.

Kysy lisää vahvasti uudistuvasta palveluvalikoimastamme.

Pöllö

Enter Optimi: BCB Medical

Lue lisää

Referenssejä

Tampereen Näsinneula

Tampereen kaupunki

Sähköisen arkistoinnin automaatio helpottaa oppilaitosten arkea

Enter on toteuttanut Tampereen kaupungin toisen asteen oppilaitosten käyttöön sähköisen arkistoinnin automaatioratkaisun. Samanlaisen arkistointiautomaation Enter oli tehnyt myös aiemmin Tampereen peruskouluihin, joissa se todettiin toimivaksi ratkaisuksi. Niinpä Tampereen lukioiden ja ammattikoulun osalta oli helppo tehdä päätös vastaavan arkistointiautomaatioprojektin aloittamisesta.

Lue lisää

Espoon Keilaranta

Espoon kaupunki

Espoon kaupunki hyötyy Enterin osaamisesta käyttäjätunnusautomaatiossa

Espoon kaupunki on tehnyt yhteistyötä Enterin kanssa lähes kolme vuotta. Kuluneiden vuosien varrella on toteutettu useampi käyttäjätunnusautomaatioon ja O365-palveluihin kytkeytyvä projekti, joiden tarkoitus on ollut helpottaa sähköisten oppimisympäristöjen käyttöä Espoon kaikissa kouluissa ja oppilaitoksissa.

Lue lisää