Enter Arkistointi

Dokumenttien vakaa ja virheetön siirto sähköiseen arkistoon

Enter Arkistointi siirtää dokumentit ja niiden metatiedot automaattisesti ja virheettömästi haluttuun arkistointijärjestelmään. Palvelu voidaan liittää mihin tahansa järjestelmään, kunhan lähde- ja kohdejärjestelmän rajapinnat tukevat dokumenttien sekä metatietojen lukemista ja siirtoa.

Poistaa manuaalista työtä ja vähentää virheitä 

Enter Arkistointi siirtää sekä dokumentit että tarvittavat metatiedot automaattisesti ja virheettömästi haluttuun arkistointijärjestelmään. Loppukäyttäjälle sähköiseen arkistoon siirto on aina yhtä vaivatonta ja helppoa, riippumatta siitä onko siirrettäviä dokumentteja ja metatietoja yksi, kymmenen vai sata. 

Dokumenttien saatavuus ja eheys paranee 

Enter Arkistointi -automaatiopalvelu siirtää dokumentit ja metatiedot sähköiseen arkistoon ennalta määriteltyjen asetusten mukaisesti aina samalla tavalla ja oikein. Tämän ansiosta sähköiseen arkistoon siirretyt dokumentit löytyvät helposti ja ovat nopeasti käytettävissä. 

Järjestelmäriippumaton automaatioratkaisu 

Enter Arkistointi on lähde- ja kohdejärjestelmäriippumaton palvelu. Riittää, että lähde- ja kohdejärjestelmästä löytyy jokin hyödynnettävissä oleva rajapinta, jonka kautta tiedostoja voidaan lukea ja siirtää. Olemme toteuttaneet arkistointiautomaatioratkaisuja asiakkaille, joilla on käytössä Canon Therefore, Innofactor Dynasty, M-Files, Triplan Tweb, Fujitsu SARKK tai X-Archive -arkistointijärjestelmä. 

Palvelun toiminnan valvonta ja tuki

Liity Enter Optimi -palvelukokemuksen piiriin.

    Tampereen Näsinneula

    Tampereen kaupunki

    Lue lisää