Enter Valvomo

Tietoturvakeskus palveluna

Enter Valvomon asiantuntijat seuraavat aktiivisesti IT-ympäristöäsi. Palvelumme reagoi poikkeaviin tapahtumiin, tietoturvallisuushavaintoihin ja hälytyksiin.

Proaktiivista valvontaa ja reagointia asiantuntijapalveluna 

Enter Valvomo tukee IT-ympäristön automaattista seurantaa Enterin asiantuntijoiden palvelutyöllä. Keskeisenä hyötynä on reaaliaikainen tilannekuva ja siihen perustuva toiminta.

Palvelun avulla organisaatiosi IT-infrastruktuuri ja sen kriittiset pisteet ovat proaktiivisen valvonnan piirissä. Enter Valvomo tukee niin paikallisia konesaliympäristöjä kuin pilvi- tai hybridiympäristöjäkin. 

Vakioidut Enter Valvomo -palvelukokonaisuudet 

Enter Turva + Enter Valvomo

Enter Turva + Enter Valvomo -palvelukokonaisuuden ydin on organisaatiosi tietoturvassa. Enter Turva -palvelu suojaa tietoja, laitteita ja käyttäjiä kyberuhilta. Yhdessä Enter Valvomon kanssa palvelukokonaisuus sisältää teknisen tietoturvan lisäksi myös Enterin asiantuntijoiden suorittamaa valvontaa ja reagointia.

Enter Sensori + Enter Valvomo

Enter Sensori + Enter Valvomo -palvelukokonaisuuden ydin on IT-järjestelmien ja prosessien häiriötön ja sujuva toiminta. Enter Sensori -palvelu ilmoittaa IT-järjestelmissä ja prosesseissa havaitsemistaan häiriötilanteista. Yhdessä Enter Valvomon kanssa palvelukokonaisuus sisältää teknisen monitoroinnin lisäksi Enterin asiantuntijoiden suorittamaa valvontaa ja reagointia.  

Asiakaskohtaisesti sovitettava Enter Valvomo

Vakioitujen Enter Valvomo -palveluiden lisäksi toteutamme asiakaskohtaisesti sovitettuja ratkaisuja.

Toimintaympäristöjen, seurattavien kohteiden sekä niiden kriittisyyksien mukaan voimme sovittaa palveluitamme organisaatiosi tarpeiden mukaan — esimerkiksi reagointiaikojen ja yhteisesti sovittavien prosessien osalta.

Liity Enter Optimi -palvelukokemuksen piiriin.