Enter Ruutuvihko

Tietojenkäsittelyn älykäs automatisointi

Enter Ruutuvihko poistaa manuaalista työtä käyttäjätunnusten elinkaarenhallinnassa ja ylläpidossa. Se varmistaa käyttäjille oikeat pääsy- ja käyttöoikeudet sekä parantaa organisaatiosi tietoturvaa. Palvelu tukee sekä paikallisia että pilviympäristöjä.

Keskitetty identiteetin- ja pääsynhallinta 

Keskitetty identiteetin- ja pääsynhallinta varmistaa halutuille käyttäjille roolinsa mukaiset pääsy- ja käyttöoikeudet järjestelmiin ja tietoihin. Tietoturvan vahvistamisen lisäksi Enter Ruutuvihko -käyttäjätunnusautomaatiopalvelu poistaa merkittävästi manuaalista työtä sekä yksinkertaistaa ja tehostaa näin käyttäjätunnusten elinkaaren hallinnointia ja ylläpitoa. Tietojen tallennus ja ylläpito tehdään vain kerran, ja tarvittavat tiedot siirtyvät automaattisesti muihin järjestelmiin.

 • Käyttäjätunnusten koko elinkaaren hallinta (tunnuksen luonti, muutokset, sulkeminen ja poistaminen) dokumentoidun prosessin mukaisesti.
 • Keskitetty identiteetin- ja pääsynhallinta parantaa tietoturvaa poistamalla manuaalisesta työstä johtuvia virheitä.

Satoja tuhansia automaattisesti käsiteltyjä käyttäjätunnuksia

Enter Ruutuvihko on tehokas integraatio- ja automaatiopalvelu käyttäjätunnusten ja käyttöoikeuksien hallintaan. Se soveltuu kaikille organisaatioille riippumatta niiden koosta, toimialasta, käytetyistä tietojärjestelmistä tai hallinnoitavien käyttäjätunnusten ja asiakirjojen määrästä. Enter Ruutuvihko -palvelu sovitetaan aina asiakkaan järjestelmiin, työtapoihin ja prosesseihin, ja sen vakioitu käyttöönotto on kevyt ja nopea.

Yrityksistä soteen

Ensimmäinen Enter Ruutuvihko -asiakastoteutus tehtiin jo vuonna 2016. Palvelua on kehitetty alusta alkaen aktiivisesti ratkaisemalla asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita ja haasteita. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus ja osaaminen erilaisten toimialojen vaatimusten sekä toisinaan yllättävienkin integraatioiden ratkaisemisesta.  

Kymmenittäin jo toteutettuja integraatioita 

Enter on toteuttanut laajasti erilaisia rajapinta- ja integraatioratkaisuja moniin yleisesti käytössä oleviin järjestelmiin. Enter Ruutuvihko-palvelun automatisaatio-ominaisuudet tulevat parhaiten esille juuri monisäikeisissä IT- ja liiketoimintaympäristöissä. Oheisessa kuvassa näet joitakin jo toteutettuja integraatioratkaisuja – voit myös ehdottaa meille omaan organisaatioosi sopivaa toteutusta.

Vakioitu käyttöönotto 

Valmiit käyttöönottoratkaisut yrityksille, julkishallinnolle ja oppilaitoksille. Enter Ruutuvihko -aloituspaketti sisältää Ruutuvihko-raportointimoduulin lisäksi vakiona tuen yleisesti käytössä oleville HR-, ERP- ja oppilastietojärjestelmille sekä Microsoft- ja Google-pilvipalveluille.

Enter Ruutuvihko -palvelu

1

Helppokäyttöinen

 • Kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa.
 • Vakioitu käyttöönotto- ja käyttöpalvelu.
 • Automatisoi datan käsittelyn järjestelmien välillä.
 • Poistaa manuaalista työtä ja virheitä.
 • Ei edellytä uuden järjestelmän opettelua.
2

Tietoturvallinen

 • Määritellyt ja dokumentoidut prosessit.
 • Käyttäjätunnusten koko elinkaaren hallinta.
 • Salattu järjestelmien välinen tietojensiirto.
 • Suomalainen korkean käytettävyyden konesaliympäristö (ISO 27001).
 • Modernit pilviteknologiat suojaukseen ja valvontaan.

Palvelun toiminnan valvonta ja tuki

Liity Enter Optimi -palvelukokemuksen piiriin.

  Ruutuvihko-sarjakuva

  Lue lisää