ENTER Ruutuvihko™ automatisoi tietojenkäsittelyn

ENTER Ruutuvihko™ integraatio- ja automaatiopalvelu yhdistää eri järjestelmissä olevat tiedot, hallitsee käyttäjätunnukset, parantaa tietoturvaa ja vähentää manuaalista työtä.

Jo yli 200 000 automaattisesti käsiteltyä käyttäjätunnusta

ENTER Ruutuvihko -palvelu soveltuu kaikille organisaatioille, koosta ja toimialasta riippumatta. Mitä tietojärjestelmiä organisaatio käyttää tai onko hallinnoitavien käyttäjätunnusten määrä kymmeniä, satoja tai tuhansia ei ole merkitystä. ENTER Ruutuvihko -palvelu sovitetaan aina asiakkaan järjestelmiin, työtapoihin ja prosesseihin. Vakioitu käyttöönotto on kevyt ja nopea.

Yrityksistä soteen

Ensimmäinen ENTER Ruutuvihko asiakastoteutus tehtiin jo vuonna 2016. Alusta alkaen ENTER Ruutuvihko -palvelua on kehitetty aktiivisesti ratkaisemalla asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja haasteita. Asiantuntijoillamme on vahva kokemus ja osaaminen erilaisten toimialojen vaatimusten — ja toisinaan yllättävienkin integraatioiden — ratkaisemisesta.  

Helppoa ja turvallista käyttäjähallintaa

Keskitetty identiteetin- ja pääsynhallinta varmistaa halutuille käyttäjille roolinsa mukaiset pääsy- ja käyttöoikeudet järjestelmiin ja tiedostoihin. Tietoturvan vahvistumisen lisäksi ENTER Ruutuvihko -palvelu yksinkertaistaa käyttäjätunnusten elinkaaren hallinnointiin ja ylläpitoon tarvittavaa työtä merkittävästi. Tietojen tallennus ja ylläpito tehdään vain kerran ja tarvittavat tiedot siirtyvät automaattisesti muihin järjestelmiin.

Valmiit integraatiot yleisimpiin järjestelmiin

Enter on toteuttanut laajasti erilaisia rajapinta- ja integraatioratkaisuja yleisesti käytössä oleviin järjestelmiin. Ruutuvihkon automatisaatio-ominaisuudet tulevat parhaiten esille juuri monisäikeisissä IT- ja liiketoimintaympäristöissä. Tarkasta kuvasta jo toteutettuja integraatioratkaisuja, tai ehdota meille organisaatioosi sopivaa toteutusta.

Vakioitu käyttöönotto 

Kymmenien ENTER Ruutuvihko -toteutusten kokemuksella olemme suoraviivaistaneet palvelun käyttöönoton. Meillä on valmiit ratkaisut yrityksille, julkishallinnolle ja oppilaitoksille. ENTER Ruutuvihko -aloituspaketti sisältää vakiona tuen yleisesti käytössä oleville HR-, ERP- ja oppilastietojärjestelmille, Microsoft- ja Google- pilvipalveluille sekä Ruutuvihko-raportointimoduulin. 

ENTER Ruutuvihko™ -palvelu

1

Helppokäyttöinen

  • Kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • Vakioitu käyttöönotto- ja käyttöpalvelu
  • Automatisoi datan käsittelyn järjestelmien välillä
  • Vähentää manuaalista työtä ja virheitä
  • Ei edellytä uuden järjestelmän opettelua
2

Tietoturvallinen

  • Määritellyt ja dokumentoidut prosessit
  • Käyttäjätunnusten koko elinkaaren hallinta
  • Salattu järjestelmien välinen tietojensiirto
  • Suomalainen korkean käytettävyyden konesaliympäristö (ISO 27001)
  • Modernit pilviteknologiat suojaukseen ja valvontaan

Haluatko lisätietoa ENTER Ruutuvihko™ -palvelusta?

Ruutuvihko-sarjakuva

Lue lisää

Referenssejä

Tampereen Näsinneula

Tampereen kaupunki

Sähköisen arkistoinnin automaatio helpottaa oppilaitosten arkea

Enter on toteuttanut Tampereen kaupungin toisen asteen oppilaitosten käyttöön sähköisen arkistoinnin automaatioratkaisun. Samanlaisen arkistointiautomaation Enter oli tehnyt myös aiemmin Tampereen peruskouluihin, joissa se todettiin toimivaksi ratkaisuksi. Niinpä Tampereen lukioiden ja ammattikoulun osalta oli helppo tehdä päätös vastaavan arkistointiautomaatioprojektin aloittamisesta.

Lue lisää

Espoon Keilaranta

Espoon kaupunki

Espoon kaupunki hyötyy Enterin osaamisesta käyttäjätunnusautomaatiossa

Espoon kaupunki on tehnyt yhteistyötä Enterin kanssa lähes kolme vuotta. Kuluneiden vuosien varrella on toteutettu useampi käyttäjätunnusautomaatioon ja O365-palveluihin kytkeytyvä projekti, joiden tarkoitus on ollut helpottaa sähköisten oppimisympäristöjen käyttöä Espoon kaikissa kouluissa ja oppilaitoksissa.

Lue lisää