Referenssit

Mielenkiintoisia referenssejä jokaisesta palvelusta

Todisteena Enterin palvelumallin toimivuudesta ovat vuosikymmenien ajan jatkuneet menestyksekkäät asiakassuhteet. Meillä uskotaan lujaan ja kestävään kumppanuuteen yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Asiak­kai­dem­me me­nes­tys­ta­ri­noi­ta

Pohjois-Haagan yhteiskoulu

Pohjois-Haagan yhteiskoulu

Oppilastietojen automaattinen synkronointi tukee Pohjois-Haagan yhteiskoulun arkea

Noin kaksi vuotta sitten Pohjois-Haagan yhteiskoulussa eli PHYK:issä oltiin tilanteessa, jossa yksityisen sopimuskoulun oppilashallintaohjelmistot piti uudistaa nopealla aikataululla. Koulu etsi sopivaa toteuttajaa, ja yhteistyökumppaniksi valikoitui Enter osaamisensa perusteella. Kouluun toteutettiin Ruutuvihko-sovellus synkronoimaan oppilastietoa automaattisesti. Ruutuvihon avulla saadaan vaivattomasti tehtyä käyttäjätunnukset pilvipalveluihin sekä Primuksessa määritellyt ryhmät Microsoft Teamsiin ja Google Classroomiin.

Lue lisää

Metallin leikkausta

Tamminiitty Oy

Sopimusvalmistaja valitsi korkean käytettävyyden palvelinratkaisun

Vuonna 2013 perustettu Tamminiitty Oy on sopimusvalmistukseen keskittynyt metalliteollisuusyritys, joka palveluihin kuuluvat laserteknologia, särmäys, koneistus, hitsaus sekä muut esikäsittelytyöt. Kasvuyritykselle toteutettiin korkean käytettävyyden palvelinratkaisu, jonka ansiosta operatiivinen toiminta ei pysähdy edes palvelimen vikatilanteissa.

Lue lisää

Trikolori

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu

Koulumaailman sankarit siirtyivät ketterästi etäopetukseen

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu päätyi Enterin toteuttamaan ratkaisuun, kun koulun tietojenkäsittely haluttiin automatisoida. Ruutuvihko-palvelun ja O365-alustan arvo mitattiin keväällä 2020, kun koulutyöt siirtyivät yllättävissä olosuhteissa etätyöskentelyn muotoon.

Lue lisää

Kassaholvin ovi

Kaso Oy

Kaso Oy arvostaa ylläpitopalvelujen vaivattomuutta

Kassakaappeihin, paloturvakaappeihin, holvituotteisiin sekä turvaoviin erikoistuneella Kaso Oy:lla on yli 75 vuoden kokemus omaisuuden ja tiedon suojaamisesta. Menestyksekäs suomalainen kasvutarina on rakennettu ammattitaidolla ja asiakkaisiin keskittymällä. Enter on toiminut Kason kasvun tukena huolehtimalla yrityksen IT-ratkaisuista.

Lue lisää

Westpak Oy Ab

Kasvun mahdollistava IT-infrastruktuuri on sijoitus tulevaisuuteen

Suomalainen joustopakkausten valmistaja Westpak uudisti yrityksen koko IT-infrastruktuurin. Uudistuksen tavoitteena oli saavuttaa entistä parempi toimintavarmuus tietojärjestelmissään. Uudistuksen toteuttajaksi valikoitui osaamisensa perusteella Enter.

Lue lisää

Helsingin kaupunki

Ruutuvihko helpottaa pilvipalvelujen käyttöä Helsingin kaupungin kouluissa

Enterin yksi viime vuoden suurimmista projekteista valmistui joulukuussa, kun Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan perusopetuksessa ja lukioissa otettiin käyttöön Ruutuvihko-palvelu. Opettajille tämä tuo helppoutta ja ajansäästöä, ja toisaalta opetustyö toteutuu nykyaikaisesti pilvipalveluita hyödyntäen.

Lue lisää