Elektroniikan kokoamista

Tepcomp

Tepcomp vaatii IT-järjestelmiltä toimintavarmuutta

LED-elektroniikkaan, terveysteknologiaan ja teollisuuselektroniikkaan erikoistunut elektroniikan sopimusvalmistaja Tepcomp Oy investoi uuteen tuotantolinjaan keväällä 2020. Enter toteutti Tepcompin uuteen tuotantolinjaan IT-järjestelmän, jossa keskeisenä vaatimuksena oli järjestelmän toimintavarmuus kaikissa tilanteissa.

Asiakas
Tepcomp
Palvelut

Kokenut elektroniikkavalmistaja Tepcomp tilasi Enteriltä uuteen tuotantolinjaansa IT-ratkaisun, joka sisälsi palvelimet, levyjärjestelmän sekä näiden varmistusjärjestelmän. Kyseessä on korkean käytettävyyden järjestelmä, mikä mahdollistaa sen, että tuotanto ei keskeydy vikatilanteissa. Kahdennetun palvelinratkaisun ansiosta järjestelmä vaihtaa automaattisesti toiseen palvelimeen, jos toinen palvelimista sammuu.

– Käyttövarmuus on toimintamme kannalta elintärkeää. Kun tuotantolinjaa ei jouduta vikatilanteessa keskeyttämään, saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä. Keskeytymättä toimiva IT-järjestelmä maksaa itsensä takaisin, ja tuotanto saa jatkua 24/7, toteaa Tepcompin laatujohtaja Jussi Niemi.

Toiminnan nopeus ja tarkka dokumentaatio arvossaan

Uusi järjestelmä toteutettiin nopeassa tahdissa. IT-ratkaisun suunnitelmat tehtiin keväällä 2020 ja käyttöönotto oli elokuussa. Erityistä kiitosta Tepcompissa saivat Enterin tehokas toiminta ja täsmällinen vaihe vaiheelta toteutettu dokumentointi.

– Enter reagoi kiitettävän nopeasti tarpeisiimme. Kaikki toteutettiin ammattimaisesti ja aikailematta. Uuden tuotantolinjan asennuksessa IT-puoli oli aina askeleen edellä, mikä helpotti koko kokonaisuuden toteutumista aikataulussaan. Kommunikaatio Enterin kanssa oli luontevaa, ja tuntui että yhteinen sävel löytyi helposti. Kaikki sujui meidän kannaltamme vaivattomasti, kertoo IT-asiantuntija Christoffer Björkman.

15
Liikevaihto (milj.)
2
Tehdasta
3
Maata

Tiukkoja laatuvaatimuksia IT-ratkaisuille

Tepcomp on Suomen johtava teollisuuselektroniikan sopimusvalmistaja ja yrityksellä on pitkä kokemus LED-elektroniikasta. Terveydenhoidon ja hyvinvointiteknologian laitteita Tepcomp on valmistanut jo yli 30 vuoden ajan. Yritys valmistaa mm. mittalaitteita, analysaattoreita, diagnosointiin käytettäviä laitteita ja terapialaitteita.

– Lääkinnälliset laitteet ovat keskeinen osa nykyaikaista terveydenhoitoa.  Laitteiden tuotannossa noudatetaan suurta huolellisuutta, jotta voidaan varmistaa niiden virheetön toiminta. Lisäksi elektroniikkalaitteiden valmistuksen jäljitettävyys on oleellista. Tästä syystä myös IT-järjestelmältä vaaditaan huippulaatua, Niemi toteaa.

Kaiken kaikkiaan Tepcompissa on arvostettu Enterin ammattitaitoa ja asiakaslähtöistä lähestymistapaa.

– Enterillä puheet ja teot vastaavat toisiaan. He eivät tarjoa turhia myyntipuheita, vaan keskittyvät aidosti yrityksemme tarpeisiin. Kun ongelmat ratkaistaan jo ennen kuin niitä ehtii syntyä, voidaan säästää kaikkien työaikaa tärkeämpiin tehtäviin, Niemi kiteyttää tyytyväisenä.

Kiinnostaako sinua korkean käytettävyyden järjestelmät?

Hyvää yritetähän mutta priimaa pukkaa tulemahan.

Lue lisää