Epec Oy

Hyvää yritetähän mutta priimaa pukkaa tulemahan

”Seinäjoelta globaalisti toimiva Epec Oy on oman sektorinsa huippuosaaja. Olemme erikoistuneet liikkuvien työkoneiden sulautettuihin koneenohjausjärjestelmiin ja tuotteitamme käytetään esimerkiksi metsä- ja kaivoskoneissa. Voisikin sanoa, että mitä hankalampi laitteen käyttöympäristö on, sitä vahvemmin erotumme alan muista toimijoista.

Asiakas
Epec Oy
Palvelut

Itse työskentelen Epecin IT-yksikön vetäjänä. Vastaan kokonaisvaltaisesti tietojärjestelmiemme, esimerkiksi ERP:in toiminnasta yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa.  Enterin kanssa olen työskennellyt noin kaksi vuotta ja yhteistyömme on keskittynyt Microsoft-tuotteiden ympärille. Kun päivitimme Office365 -lisenssit, Enter tuli mukaan käyttöönottovaiheeseen. Heidän kanssaan olemme myös ottaneet käyttöön muun muassa Microsoft System Center Configuration Manager  -järjestelmän ja tehneet sen konfigurointityötä omiin tarpeisiimme sopivaksi.

Itselläni on kokemusta useista IT-taloista ja käytämme parhaillaankin muutamia eri toimittajia. Enterin vahvuuksista nostan esille kaksi: rehellisyys ja helppous. Ensimmäisellä tarkoitan lupausten ja tekojen kohtaamista. Voin luottaa siihen, että se mitä he lupaavat, sen he myös pystyvät toimittamaan. Tähän liittyy myös aikataulussa ja budjetissa pysyminen. Jälkimmäinen eli helppous taas tuntuu jokapäiväisessä kommunikaatiossa ja joustavuudessa. Vaikka sijaitsemme eri maakunnissa, asiat hoituvat sujuvasti ja tehokkaasti puhelimessa ja verkon yli. Enterin puolelta asioitamme on alusta lähtien hoitanut sama henkilö, joten asioihin päästään aina nopeasti käsiksi.”


– Ville Ahola, IT Team Leader

Epec logo
Ponsse metsäkone

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Elektroniikan kokoamista

Tepcomp vaatii IT-järjestelmiltä toimintavarmuutta.

Lue lisää