Bo LKV kangaskassi

Bo LKV

Enter on kokonaisvaltainen kehityskumppani Bo LKV:lle

Vahvasti visuaalisuuteen ja hyvään asiakaskokemukseen panostava kiinteistönvälitystoimisto Bo LKV on tehnyt toimintansa alusta alkaen yhteistyötä Enterin kanssa. Enter vastaa kokonaisvaltaisesti Bo LKV:n IT-ratkaisuista koko konsernitasolla.

Asiakas
Bo LKV
Palvelut

Bo LKV on kasvanut voimakkaasti kuluneiden vuosien aikana. Pienestä kiinteistövälitystoimistosta on kehittynyt yksi alan kärkitoimijoista. Nykyisin yritys työllistää noin 220 työntekijää ja toimipisteitä eri puolilla Suomea on jo 12. Enter tarjoaa jatkuvia ylläpitopalveluja Bo LKV:lle koko Suomessa. Kumppaniksi Enter valikoitui osaamisensa perusteella.

– Enter on ennen kaikkea parantanut tietoturvaamme sekä tuonut nykyaikaisia pilvipalveluita käyttöömme. Meille digitaalisuus ja sosiaalisen median käyttö ovat keskeinen osa työtämme. Käytämme aktiivisesti Teamsia sekä muita etätyön mahdollistavia työkaluja, kertoo aluejohtaja Saara Murtovaara Bo LKV:stä.

Järjestelmäuudistus ja ylläpitopalveluja

Viimeisen vuoden aikana Bo LKV:lle on toteutettu tietojärjestelmien uudistus sekä laitehankintoja.

Jatkuvat palvelut pitävät IT-infrastruktuurisi kilpailukykyisenä

Lue lisää

– Ylläpitopalvelujen ansiosta järjestelmämme on aina ajan tasalla ja toimintakunnossa. Enterin palveluissa parasta on ennen kaikkea kokonaisvaltaisuus. Me saamme keskittyä omaan osaamiseemme, kun Enter huolehtii järjestelmistämme, Murtovaara kiittelee.

Murtovaaran mukaan Enter on ollut hyvä kehityskumppani.

– Toteutimme yrityksessämme myös intraprojektin Enterin osaamista hyödyntäen. Intra toimii meillä tietopankkina, uutiskanavana sekä päivittäisenä työkaluna. Sen ansiosta Whatsapp-viestinnän tarve vähentyi ja ohjeiden säilytys sekä päivittäminen helpottui merkittävästi, hän kertoo.

12
Toimipistettä
220
Työntekijää
3500
Kauppaa (2019)
23
Liikevaihto milj. euroa (2019)

Helposti saavutettavissa oleva kumppani

Bo LKV:lle Enterin nopea reagointikyky ja laaja osaaminen ovat olleet Enterin parhaita puolia.

– Myyntiorganisaationa koemme erityisen tärkeänä sen, että saamme yhteistyökumppaniltamme vastauksia kysymyksiimme nopeasti. Enterin asiantuntijat ovat helposti saavutettavissa. Saamme aina tarvittaessa reaaliaikaista apua, Murtovaara toteaa.

Kiinnostaako sinua vastaavat viestintä- ja tietoturvaratkaisut?