Pöllö

BCB Medical

Luottamuksella ja yhteistyöllä parhaisiin ratkaisuihin

Enter on yli kymmenen vuoden ajan auttanut kehittämään lääketieteellisen tiedon analysoinnin asiantuntijayritys BCB Medicalin IT-infrastruktuuria. Luottamuksellisen yhteistyön tuloksena on saavutettu erittäin luotettavia ja pitkäikäisiä ratkaisuja.

Asiakas
BCB Medical
Palvelut

BCB Medical on Pohjoismaiden johtava lääketieteellisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys. Yritys tuottaa eri lähteistä kerättyä kliinistä tietoa ymmärrettävään ja hyödynnettävään muotoon. Tiedon avulla kehitetään hoidon laatua ja uusia hoitomuotoja.

– Valitsimme Enterin yhteistyökumppaniksemme yli kymmenen vuotta sitten. Jo myyntivaiheessa olimme erityisen vaikuttuneita siitä, kuinka Enter halusi tarjota asiakkaalle tarpeenmukaisia ratkaisuja. Keskiössä on aina ennen kaikkea luotettavuus, tarkoituksenmukaisuus ja järkevä mitoitus, kertoo BCB Medicalin Head of Platforms Mika Vuokko.

Yli 10 vuoden aikana Enter on toimittanut BCB Medicalille ratkaisuja konesaliin, pilveen sekä toimitiloihin. Viimeisimpänä projektina on kehitetty kokonaisvaltaista tietoturvakäytäntöä sisäiseen käyttöön. Microsoft M365 E5 nostaa yrityksen tietoturvan ja älykkäät pilviratkaisut tasolle, jota toimialalla vaaditaan.

– Meille erittäin suuri merkitys on luotettavuudella ja tietoturvalla, sillä nämä seikat korostuvat kaikessa liiketoiminnassamme, mitä teemme. Ainoastaan katkottomasti toimivat SaaS-pilvipalveluratkaisut ovat bisneskriittisyyden takia meille mahdollisia, Vuokko jatkaa.

Skaalautuva järjestelmä hyödyksi

Enter on toteuttanut vuosien myötä BCB Medicalille useita eri bisneskriittisiä palveluita, jotka kasvavat liiketoiminnan mukana. Vuosien varrella kapasiteettia on katkottomasti ja joustavasti kasvatettu liiketoiminnan kasvaessa.

– Arvostamme Enterin rehellistä ja aitoa tapaa keskustella eri vaihtoehdoista sekä rohkeutta sanoa, jos asiakas ei välttämättä ole valinnut itselleen parasta tuotetta. He eivät etene myynti edellä, vaan saamme asiantuntevia arvioita ratkaisujen sopivuudesta juuri meidän tarpeisiimme, hän kiittelee.

Asiantuntijat kumppanina

Kymmenessä vuodessa Enterin ja BCB Medicalin välille on muotoutunut keskusteleva kumppanuus.

– IT-alan kumppanilla on meille suuri merkitys. Olemme vaativa asiakas, joka usein haastaa Enterin ajattelemaan asioita toisin. Yhteistyö Enterin kanssa on ollut antoisaa, sillä olemme halunneet kehittää yhdessä uusia ratkaisuja. Heidän asiantuntijoidensa kanssa on helppo keskustella erilaisista näkemyksistä. Sparraus tuottaa hyviä tuloksia, Vuokko kiittelee.

Hybridiratkaisut ja pilvipalvelut kantavat tulevaisuuteen

BCB Medical on hyötynyt myös Enterin Microsoftin Azure-pilviratkaisujen osaamisesta.

– Olemme ottamassa enemmän ja enemmän käyttöön julkisiin pilvipalveluihin pohjautuvia ratkaisuja omien ympäristöjemme ohella, ja tässä prosessissa Enterin pilvipalveluosaaminen ja vankka Microsoft-tausta ovat olleet meille eduksi. He kykenevät myös toteuttamaan hybrid-pilviratkaisuja, joissa yhdistetään kahta tai useampaa pilvipalvelua, Vuokko selventää.

Ota kumppanuuden ensiaskel.

Jatkuvat palvelut

Lue lisää