Konepaja Häkkinen

Teollisuuden moniosaaja

Asiakas
Konepaja Häkkinen
Palvelut

Löysimme Enterin kumppaniksi muutama vuosi sitten. Serverimme olivat tulleet elinkaarensa päähän ja haimme uudelle ratkaisulle osaavaa tekijää. Pääosin referenssien perusteella päädyimme Enteriin. Annoimme heidän harteilleen kokonaistoimittajan viitan, ja he kantoivatkin sen kunnialla suunnittelusta aina käyttöönottoon asti.

Kun serveriasia oli saatu kuntoon ja Enterin osaamisesta omakohtainen todiste, jatkoimme yhteistyötä muiden IT-projektin kanssa. Tässä muutama konkreettinen esimerkki:

Siirtyminen Office 365 -ympäristöön

Enter toteutti migraation Googlesta Microsoft Office 365 -järjestelmään avaimet käteen periaatteella. Koko siirtymäprosessi sujui todella jouhevasti ja mikä tärkeintä, käyttäjien kannalta muutosta ei aiheutunut minkäänlaista haittaa. Koska saimme Enteriltä kaiken tarvitsemamme, prosessi oli myös asiakkaan näkökulmasta helposti hallinnoitava ja mutkaton.

Virtualisointi

Vanhan palvelimen alkaessa tulla elinkaarensa päähän, suunnittelimme Enterin asiantuntijoiden kanssa entistä vakaamman ja käyttäjäystävällisemmän virtualisoidun palvelimen. Nykyinen klusteroitu ympäristö pystytettiin EMC:n laadukkaan levyjärjestelmän ja kahden Hyper-V virtualisointialustan päälle.

Cisco -verkkoympäristö

Palvelimien uusinnan yhteydessä päätimme myös päivittää lähiverkkomme Ciscon kytkimiin. Hallinto on hyötynyt laadukkaasta langattomasta verkkoyhteydestä, jonka lisäksi olemme saaneet tarjottua bonuksena erillisen vierasverkon asiakkaillemme. Ciscon WLAN on toiminut niin moitteetta, että olemme alkaneet siirtää sitä testikäyttöön myös Turun tuotantotiloissa. Alallamme varmuus on valttia – varsinkin massiivisia kymmenien tonnien teräskappaleita työstettäessä.

Olemme olleet Enteriin hyvinkin tyytyväisiä. Yhteisessä vuosipalaverissa laadimme ja päivitämme suuremmat linjanvedot, joita sitten toteutamme tilanteen ja todellisen tarpeen mukaan. Enterin palvelusta syntyy tunne aidosta halusta tuottaa toimivia IT-ratkaisuja ja huolehtia asiakkaan edusta. Heidän osaamisensa on erittäin hyvää ja palveluvalikoima kattaa ainakin meidän tarpeemme. Heidät on aina myös helppo tavoittaa!

– Antti Häkkinen, Sales Manager

Konepaja Häkkinen logo

Konepaja Häkkinen -konserni on suomalaisomistuksessa oleva konepajayhtiö, joka on perustettu vuonna 1980. Konsernillamme on tehtaita neljällä paikkakunnalla, Raisiossa ja Turussa sekä tytäryhtiöt Rautpohjan Konepaja Oy Jyväskylässä ja Tikkakosken Konepaja Oy Tikkakoskella.

Olemme kansainvälisesti toimiva yritys, jonka osaamista arvostetaan kotimaan lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla. Meidät tunnetaan suurten ja vaativien kappaleiden tinkimättömänä tekijänä koko Euroopassa ja päämarkkinanalueita ovat Pohjois- ja Keski-Eurooppa sekä Venäjä. Euroopan lisäksi suurimpana vientimaana Kaukoidässä on Kiina, jossa vientitoiminta liittyy erityisesti asiakasyritystemme ulkoistushankkeisiin ja yrityskauppoihin.

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?