Ruutuvihko

Ruutuvihko –

Opettajien suosima tietohallintoratkaisu

Ruutuvihko on ratkaisu joka automatisoi opetuksen tietojärjestelmän tiedot pilvipalveluihin ja paikalliseen IT-ympäristöön.

Ruutuvihko suoraviivaistaa sähköisten oppimisympäristöjen tietojenkäsittelyn Primus-tietokannasta pilvipalveluihin.

Ratkaisu on osoittautunut erittäin kaivatuksi toiminnallisuudeksi kouluhallinnossa. Mahdollisuus ylläpitää arviointikortteja useassa palvelussa päivittämällä ainoastaan Primus-tietokantaa vähentää koulusihteerien työtaakkaa oleellisesti.

Sähköisten oppimisympäristöjen ajantasaisuuden lisäetuna hallinnointi vähenee ja luokkahuoneessa aikaa säästyy pääasiaan – oppimiseen.

Kysy lisää – sales@enter.fi

  • Helpottaa opettajien työtä
  • Yksinkertaistaa tietohallinnon työtä
  • Selkeä lisensointi
  • Vaivaton käyttöönotto

Ruutuvihko helpottaa opettajien työtä

Automaatio vähentää käsityötä ja säästää aikaa. Tiedot ovat ajan tasalla ja oikein. Opettajille muodostuu ryhmät ja oppilaat valmiiksi: Opettajien ei tarvitse miettiä ketkä ovat milläkin luokalla, tai luoda oppilaille tunnuksia.

Enter Ruutuvihko muuttaa Primuksen arviointikortit pilvipalveluissa (Office 365, G Suite for Education) käytettäviksi ryhmiksi, joita hyödyntäen voidaan mm. tehdä arviointeja, antaa oikeuksia, jakaa materiaalia ja lähettää sähköpostia.

Automaattisten ryhmien avulla opettaja voi vaivattomasti luoda sähköisen oppimisalustan omalle luokalleen tai valinnaisen aineen ryhmälle.

Ruutuvihko yksinkertaistaa tietohallinnon työtä

Enter Ruutuvihko luo käyttäjätunnukset ja käyttäjän tiedot automaattisesti oppilastietojärjestelmästä. Oppilaan nimi, koulu, luokka, kurssi ja muut tiedot  synkronoituvat paikalliseen hakemistoon sekä pilveen. Tämä helpottaa merkittävästi esimerkiksi syksyn aloitusta ja vähentää manuaalista tietojen syöttämistä.

Ratkaisuun sisältyvät toiminnot salasanojen vaihtamiseen Wilman kautta sekä salasanan vanhenemisesta muistuttaminen.