Enter Optimi -palvelutarjonta päivittyi

Uusia infrastruktuuripalveluita

Enter Optimin palveluita on kehitetty asiakkaidemme toiveiden perusteella: aiempi Enter Hallinta jakautuu tarkemmin muotoilluiksi Enter Pääte ja Enter Infra -palveluiksi.

Jatkuvan kehityksen periaatteen mukaisesti olemme selkeyttäneet Enter Optimin palveluvalikoimaa. Enter Hallinta jakautuu kahdeksi uudeksi vaihtoehdoksi ja poistuu samalla valikoimasta.

Tuoreet palvelut Enter Pääte ja Enter Infra tarjoavat yksityiskohtaisemmat vaihtoehdot IT-ympäristön tarpeille. Jatkossa valittavanasi on erikseen päätelaitteiden sekä Windows -sovellusten ylläpito ja Enterin klassinen it-infrastruktuurin ylläpitopalvelu.

 
Tutustu uusiin palveluihin alta:

Päätelaitteiden hallintapalvelu. Enter Pääte mahdollistaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-päätelaitteiden sekä Windows-sovellusten keskitetyn ylläpidon ja hallinnan.

Infrastruktuurin ylläpito- ja hallintapalvelu. Enter Infra huolehtii IT-infrastruktuurin proaktiivisesta ylläpidosta sekä muutos- ja elinkaarihallinnasta. Se kattaa palvelimet, tallennusjärjestelmät ja verkkolaitteet sekä paikallisissa että pilviympäristöissä.

Kysy tarkempia lisätietoja uutuuksistamme.