WorldSkills Shanghai 2022

Jessen tie Shanghaihin

Enterin Jesse Eskelinen mittaa taitonsa kansainvälisellä tasolla. Shanghaissa järjestettävissä ammattitaidon maailmanmestaruuskilpailuissa nuoren lupauksen lajina on IT Network Systems Administration.

Ammattitaidon maailmanmestaruuskilpailut

WorldSkills Shanghai järjestetään 12.-17. lokakuuta 2022. Tämänvuotinen tapahtuma on lajissaan jo 46. ammattitaidon maailmanmestaruuskilpailu. Ensimmäistä kertaa kädentaitojen puitteissa miteltiin Madridissa 1950.

WorldSkills Shanghai 2022
  • 60 lajia
  • 1400+ kilpailijaa
  • 83 osanottajamaata

Suomen ammattitaitomaajoukkueeseen Shanghaissa kuuluu 29 kilpailijaa ja 28 eksperttiä.  Lajiensa lahjakkuudet valittiin syksyllä 2021 karsintakilpailujen ja ekspertit hakemusten perusteella.

”Kyllä mä Shanghaista kultaa haluan, pitää vain olla parempi kuin muut”

Jesse Eskelinen

Valmistautuminen

Taitaja-kilpailussa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat SM-mitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa. Jessellä on jo vyöllään suomenmestaruus tietokoneet ja verkot -lajista, joten nuori mestari lähtee hakemaan haasteita seuraavalta tasolta — kilpakumppaneina ovat tällä kertaa koko maailman parhaimmisto. Kilpailun vaikeustason sanotaankin olevan lähes epäinhimillisen vaativa. Nuoren lupauksen lajina on IT Network Systems Administration

Tie Shanghaihin on päällystetty tiukalla harjoitteluohjelmalla ja käytännön työtehtävillä Enterin tietojärjestelmäprojektien parissa.

Tukijoukot toivottavat onnea matkaan!

Lue koko Turun ammatti-instituutin haastattelu:

Linkki vie Turun ammatti-instituutin verkkosivulle.

Linkki vie WorldSkills ja SkillsFinland -nettisivuille.

Ota yhteyttä Enterin asiantuntijoihin.

Jatkuvat palvelut

Lue lisää