Webinaari – Sähköisen arkistoinnin integraatio

Visman webinaari

Sami Ringvall osallistui hiljattain Visman webinaariin sähköisen arkistoinnin integraatiosta. Arkistointiin liittyvät lait ja määräykset ovat tarkentuneet — nyt on hyvä hetki tutustua Primus-automaatioratkaisuun.

Sähköisen arkistoinnin integraatio

Useimmiten lähdejärjestelmää —kuten Primus— ei ole suunniteltu asiakirjojen pitkäaikaiseen säilytykseen. Tähän tarkoitukseen on kehitetty omia, itsenäisiä ratkaisujaan. Eri järjestelmät eivät kuitenkaan aina kommunikoi automaattisesti ja tästä seuraa arkistointiin liittyviä työvaiheita.

Wilman sähköisen arkistoinnin integraatio tarjoaa ratkaisun asiakirjojen näppärään arkistointiin. Yhdistetynä 𝐄𝐍𝐓𝐄𝐑 𝐑𝐮𝐮𝐭𝐮𝐯𝐢𝐡𝐤𝐨™ -automaatioon voidaan poistaa manuaalisia työvaiheita, säästää aikaa ja vähentää virheitä. Integraatio toimii helposti ja turvallisesti.

Visman Janne Lumme ja Enterin Sami Ringvall tarjoavat sinulle syvällisemmän tietokatsauksen ratkaisuumme sivun alalaidasta löytyvässä webinaarilinkissä.

Sähköisen arkistoinnin työvaiheet

Uusi arkistointilaki

Arkistointiin liittyvät lait ja määräykset ovat tarkentuneet.

Tiukentuneiden määräysten myötä nyt on optimaalinen aika tutustua automaation hyötyihin. Käyttöönotto tapahtuu jo 2-4 kuukaudessa sopimuksen allekirjoittamisesta.

Tutustu aiheeseen näistä linkeistä

Linkki vie Wilman blogiin.

Linkki vie Youtubeen Wilman kanavalle.

Kysy Samilta sähköisen arkistoinnin integraatiosta.

Sami Ringvall

Business Development Manager


+358 50 529 8536

sami.ringvall@enter.fi

ENTER Ruutuvihko™ integraatio- ja automaatiopalvelu yhdistää eri järjestelmissä olevat tiedot, hallitsee käyttäjätunnukset, parantaa tietoturvaa ja vähentää manuaalista työtä.

Lue lisää