Videohaastattelu – Meriaura Group

Meriaura Group ja Enter – Yli kaksikymmentä vuotta yhteistyötä

Enter ja Meriaura Group ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo pitkälti yli kahden vuosikymmenen ajan. Teknologiakumppanimme Arrow ECS haastatteli aiheesta Meriauran Bio- ja kiertotalous -osaston liiketoimintajohtaja Ville Jussilaa.

Meriaura Group on erityisen vahvasti ympäristöarvoihin panostava merilogistiikka- ja laivavarustamo-ryhmä. Vastuullinen ja perinteikäs perheyritys on mm. maailman ensimmäinen täysin hiilineutraalien merikuljetussopimusten tarjoaja. Tämän mahdollistavat oma bioöljyjalostamo ja pitkälle kehitetyt ympäristöä kunnioittavat toimintatavat.

Olemme kasvaneet Meriauran kanssa alusta asti yhdessä. Enterin vastuulla on tietenkin ollut huolehtia it-ympäristön toimivuudesta — myös vaativissa valtameriolosuhteissa. Haastattelussa kuullaan mikä vuosikymmenien aikana hioutuneessa yhteistyössä on parasta.

Pitkän matkan varrelle on tietenkin osunut runsaasti eri Microsoft-ratkaisuja. Ville kertoo videolla, miten nykyiset kehittyneet pilvipalvelut ja reaaliaikaiset lisensointimallit tuovat huomattavaa joustavuutta ja kustannussäästöjä organisaation toimintaan.

Kiitos kumppanuudesta. Jatketaan samaan malliin!

Videohaastattelu: https://www.youtube.com/watch?v=Zmmug-6wEbY

Meriaura Oy

Lue lisää