Meriaura Oy

Laivat liikkuvat sähköpostilla

Meriaura täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Olemme kasvaneet ja kehittyneet paljon ja muutoksemme on edellyttänyt joustavaa palveluasennetta ja ammattitaitoa myös Enteriltä. Niitä olemme aina myös saaneet.

Asiakas
Meriaura Oy
Palvelut

”Laivanrahtaustoiminta on 24/7 työtä. Oman osamme hoidamme päiväaikaan, mutta laivat pyrimme pitämään liikenteessä kellon ympäri. Reittien optimointi on jatkuva prosessi, jossa tietoliikenteellä on keskeinen rooli. Meille bisneskriittisin sovellus on sähköposti.

Yhteistyömme Enterin kanssa täyttää kohta jo 20 vuotta! IT-maailman kehityksessä se on valovuosi, mutta olemme pysyneet hyvin muutoksessa mukana. Itse arvostan erityisesti sitä, että Enter on aina tarjonnut todelliseen tarpeeseemme perustuvia ratkaisuja. Yksi tuore esimerkki tästä on virtualisointiympäristön ja levyjärjestelmän uusiminen, jonka yhteydessä saimme oikean kokoisen ja teknisesti järkevän ratkaisun. Koko projekti sujui suunnittelusta käyttöönottoon ilman turhaa draamaa.

Kuten mainitsin, sähköposti on meille tärkeä työkalu niin kaupanteossa kuin kommunikaatiossa laivojen kanssa. Olemme luottaneet sähköpostimme osaksi Enterin ylläpitopalvelua ja järjestelmä on toiminut hyvin (knok-knok). Harvoissa ongelmatilanteissa olemme aina saaneet avun nopeasti, vuorokaudenaikaan katsomatta. Myös muut ratkaisut, kuten tietoturvan, varmuuskopioinnin ja arkistoinnin olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Enterin kanssa.

Meriaura täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Olemme kasvaneet ja kehittyneet paljon ja muutoksemme on edellyttänyt joustavaa palveluasennetta ja ammattitaitoa myös Enteriltä. Niitä olemme aina myös saaneet.”

– Eemil Laaksonen, IT-koordinaattori

Meriaura Oy on osa Meriaura Groupia, joka on Turun seudun merkittävin merilogistiikkakonserni. Meriaura on keskittynyt teollisuustuotteiden ja raaka-aineiden merikuljetuksiin sekä erilaisiin projektikuljetuksiin erikoistunut perheyritys. Yrityksen alukset liikennöivät Euroopan alueella, pääosin Itämerellä. 

Meriaura 30v video Youtubessa

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Enterin pitkäaikainen asiakas Foreship on laivanrakennukseen erikoistunut suunnittelu- ja insinööritoimisto.

Lue lisää