Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 2023

SOTE-messut Turussa

Enter ja Check Point Software Technologies osallistuvat näytteilleasettajina 22.-24.05.2023 järjestettäviin Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päiviin. Messuja isännöi Turun Messukeskus.

Enter messuilla

Olet tervetullut tutustumaan palveluihimme osastolle 116. Kaikille tuttu Ruutuvihko on jälleen vahvasti esillä, mutta tänä vuonna lanseeraamme myös uuden Optimi-palvelukokonaisuuden. Yhteisosastomme keskeiset aihepiirit ovat tietoturva, kriittiset ympäristöt, ja korkea käytettävyys.

ATK-päivät soveltuvat sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmille sekä järjestelmätoimittajille.Suositusta tapahtumasta odotetaan jälleen väkirikasta, sillä seminaariohjelman- ja Logomolla järjestettävän iltajuhlan liput ovat loppuunmyytyjä.

Linkki vie Finnish Consulting Groupin ATK-päivät tapahtumasivulle.

Enter Ruutuvihko

Integraatiopalvelu. Enter Ruutuvihko poistaa manuaalista työtä käyttäjätunnusten elinkaarenhallinnassa ja ylläpidossa. Se varmistaa käyttäjille oikeat pääsy- ja käyttöoikeudet sekä parantaa organisaatiosi tietoturvaa. Palvelu tukee sekä paikallisia että pilviympäristöjä.

Enter Optimi

Enter Optimi -kokonaispalvelussa IT-ympäristösi kehitys ja operointi ovat uskottavissa ja kokeneissa käsissä. Sovitamme parhaisiin käytäntöihin perustuvat ratkaisumme liiketoimintasi tarpeisiin sekä varmistamme niiden ajanmukaisuuden ja toimivuuden. Enter Optimi palvelee aina organisaatiosi etua – saat huoletta keskittyä omiin ydintehtäviisi.

Enter Optimi

Lue lisää

Sovi tapaaminen.

C-halli, paikka 116

Sami Ringvall

Business Development Manager


+358 50 529 8536

sami.ringvall@enter.fi

Tampereen Näsinneula

Ruutuvihko: Tampereen kaupunki

Lue lisää

Pöllö

Enter Optimi: BCB Medical

Lue lisää