Seger Oy

Tehdasympäristön luotettava IT-osaaja

Toimihistorian aikana Enterille kertynyt kattava kokemus niin kotimaisista, kuin kansainvälisistä valmistavan teollisuuden asiakkuuksista on varmistanut mutkattoman palvelun Segerin kaltaisille vaativalla laatutasolla operoiville toimijoille.

Asiakas
Seger Oy
Palvelut

Uusikaupunkilainen Seger Oy ja Enter ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo lähes vuosikymmenen ajan. Segerin vaativa kansainvälisille markkinoille suunnattu ohutlevytuotteiden valmistus luo tarpeen vahvalle tietoteknologiselle kumppanille, joka pystyy vastaamaan teollisen tuotantoympäristön moninaisiin haasteisiin. Tuotannon jatkuvuuden varmistaminen ilman kuluja tuottavia katkoja ja satojen eri komponenttien tietojenhallinnan sujuvuus ovat keskeisessä asemassa tietojärjestelmäkokonaisuuden suunnittelussa sekä käyttöönotossa.

Enter on auttanut asiakkaitaan menestymään toimittamalla luotettavia IT-ratkaisuja vuodesta 1997 asti. Toimihistorian aikana Enterille kertynyt kattava kokemus niin kotimaisista, kuin kansainvälisistä valmistavan teollisuuden asiakkuuksista ja lukuisista muidenkin alojen projekteista on varmistanut mutkattoman palvelun Segerin kaltaisille vaativalla laatutasolla operoiville toimijoille.

”Mielestäni olemme löytäneet kumppanin, joka pystyy osoittamaan tietojärjestelmien asiantuntemustaan kaikissa tilanteissa.”

– Lasse Vainio, toimitusjohtaja

Referenssi on tiivistelmä Seger News 1/15 yritysjulkaisussa ilmestyneestä artikkelista. 

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Kasvun mahdollistava IT-infrastruktuuri on sijoitus tulevaisuuteen

Lue lisää