Säkylän kunta

Hyvässä hoidossa

Itselleni Enterin parasta antia on ehdottomasti asiantuntijuus. Heillä on laaja-alaista ohjelmisto-osaamista ja näkemystä järkevistä toteutustavoista.

Asiakas
Säkylän kunta
Palvelut

”Säkylän kunta on tehnyt yhteistyötä Enterin kanssa kahden vuoden ajan. Aloitimme muutamalla käyttöönottoprojektilla, joiden myötä tutustuin heidän osaamiseensa ja toimintatapoihin. Kuntahankintasopimuksen solmimisen jälkeen yhteistyöstämme on tullut säännöllisempää, erityisesti olemme hyödyntäneet heidän Microsoft-asiantuntijuuttaan. Enterin tiimin kanssa toteutimme myös Citrix-hankkeemme.

Hankkeen ytimessä oli tarve helpottaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten arkea rakentamalla etäkäyttömahdollisuus potilastietojärjestelmään. Järjestelmän edut ovat merkittävät, sillä se vähentää turhaa liikkumista, nopeuttaa palvelua ja vastaavasti lisää aikaa itse potilastyöhön. Kuvasimme Enterille tarpeemme ja saimme heiltä tätä vastaavan ratkaisuehdotuksen. Kun yksityiskohdat oli lyöty lukkoon, vetovastuu projektin läpiviemisestä oli Enterin. Heidän tiiminsä suoriutui työstä täsmällisesti sovitussa ajassa ja käyttöönotto onnistui myös hyvin. Tehty järjestelmä on myös tarvittaessa helposti laajennettavissa muiden hallinnonalojen käyttöön.

Itselleni Enterin parasta antia on ehdottomasti asiantuntijuus. Heillä on laaja-alaista ohjelmisto-osaamista ja näkemystä järkevistä toteutustavoista. Myös heidän vasteaikansa erittäin nopea olinpa sitten yhteydessä tuki- tai myyntipalveluun.”

-Teppo Rantalainen, IT-asiantuntija

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Parainen palomuurin suojassa

Lue lisää