Paraisten kaupunki

Parainen palomuurin suojassa

Asiakas
Paraisten kaupunki
Palvelut

“Parainen on ainutlaatuinen saaristokaupunki. Siihen kuuluu suuri osa Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista. Enterin ja Paraisten kumppanuudessa yhtenä avaintekijänä on saariston sijaan ollut palomuurit. Yhteistyömme on kestänyt jo useita vuosia, joten olikin luontevaa kääntyä tutun kumppanin puoleen haettaessa osaavaa Cisco-asiantuntijaa. Tavoitteenamme oli uudistaa kaupungin palomuuriratkaisu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja löytää oikea kumppani myös sen ylläpitoon.

Enterin valtit kilpailussa olivat vahva tuotetuntemus ja entuudestaan tutut avainhenkilöt. Enter toimitti meille yhdessä määritetyn palomuurikokonaisuuden, johon kuului Cisco ASA -palomuurit FirePower-ohjelmistoineen ja ylläpitopalvelu. Saimme järjestelmän käyttöön kaikessa laajuudessaan noin kahdessa kuukaudessa, joka vastasi hyvin aikataulua.

Pitkään jatkuneen yhteistyön myötä Enteristä on tullut oman IT-osastomme lisäresurssi. Tiedän, että saan milloin tahansa Enteriltä oikean ihmisen langan päähän ratkaisemaan eteen tulevia tilanteita. Enterin tiimi tuntee järjestelmämme ja sen perusteella he osaavat tarjota todelliseen tarpeeseen perustuvia kehitysideoita jo hyvissä ajoin. Enter on lisäksi meille ja varmasti monelle muullekin juuri oikean kokoinen IT-kumppani. Se näkyy sekä palvelun laadussa että nopeudessa.”

– Kai Kalliolevo, IT-päällikkö

Parainen logo

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?