Lerøy Finland

Näkymätöntä yhteistyötä

Minä ja koko organisaatiomme voimme luottaa 100%:sti, että Enterin asiantuntija tietää tarpeemme ja pitää meidät ajantasalla niin tietoturvan, laitemitoitusten kuin esimerkiksi pilvipalveluiden suhteen.

Asiakas
Lerøy Finland
Palvelut

“Tuoreus on meidän bisneksessä kaiken a ja o. Suomalainen kyllä älähtää, mikäli kala ei ole tuoretta. Matkan kalastusalukselta kalatiskiin on siis oltava tehokas ja toimintavarma jokaisena päivänä.

Voisin luetella yhteistyöllemme Enterin kanssa montakin syytä, mutta kiteytän sen kahteen sanaan: näkymättömyys ja luottamus.

Kun IT toimii, se toimii huomaamatta. Meillä se tarkoittaa toimintavarmaa integraatiota emoyhtiömme IT-ratkaisujen ja suomalaisen kaupan logistiikan kanssa. Kaikki ylläpitopalvelut ja myös IT-kehitystyöt tapahtuvat näkymättömästi taustalla, ilman häiriöitä liiketoiminnassamme. Tämä on todella tärkeä asia meille.

Toinen tekijä on luottamus. Minä ja koko organisaatiomme voimme luottaa 100%:sti, että Enterin asiantuntija tietää tarpeemme ja pitää meidät ajantasalla niin tietoturvan, laitemitoitusten kuin esimerkiksi pilvipalveluiden suhteen.

Bonuksena tulevat vielä Enterin yrittäjähenkisyys ja aito palveluhalukkuus. Kun yrityksen toimitusjohtaja on valmis ratkomaan äkillistä ongelmatilannetta sunnuntai-aamuna, tietää olevansa oikean IT-toimittajan asiakas.”

– Juho Niemelä, toimitusjohtaja

Lerøy Finland on osa maailman suurinta seafood-yritystä, Lerøy Seafood Groupia. Suomessa monipuolisia merenherkkuja löytyy kauppojen hyllyiltä Lerøy ja Jokisen Eväät -tuotemerkeillä.

Leroy logo

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Saarioisten pakastepitsoja

Saarioisten resepti käyttäjätunnusten automaatioon on Ruutuvihko

Lue lisää