Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Pitkään kypsynyt yhteistyö

Yhteistyö on syventynyt tekojen kautta. Tällä hetkellä se kattaa jatkuvia ylläpitopalveluita, erityisesti palvelinpuolella.

Asiakas
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Palvelut

”Enterin ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan yhteistyö on jatkunut jo hyvän aikaa. Tiet kohtasivat kun Laitila halusi keskittää IT-palveluitaan. Tavoitteena oli ennen kaikkea toiminnan käyttövarmuuden lisääminen. Se on tärkein yksittäinen tekijä kun teollinen yritys haluaa menestyä. Muita vaatimuksia olivat kyky ennakoida tulevaisuuden kehitystä ja jatkuva nopea palvelutaso.

Katson Enterin täyttäneen nämä odotukset hyvin. He ovat pysyneet hyvin kärryillä voimakkaasti kasvaneessa liiketoiminnassamme ja pystyneet tuomaan pöytään oikein mitoitettuja ratkaisuja, useimmiten vielä juuri oikeaan aikaan. Ja se tärkein, eli käyttövarmuus, on lähes 100 %.

Yhteistyö on syventynyt tekojen kautta. Tällä hetkellä se kattaa jatkuvia ylläpitopalveluita, erityisesti palvelinpuolella. Olemme toteuttaneet Enterin kanssa lukuisia järjestelmien käyttöönottoja ja migraatioita. Enterin toimintafilosofia ratkaisukeskeinen ja työt tehdään tehokkaasti. Mikäli oma IT-tiimimme tarvitsee tukea, saamme sitä varmasti ja nopeasti. Pieni lisäarvo on myös paikallisuudella. Läheltä kuulee hyvin.”

– Petri Aaltonen, tuotantopäällikkö

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Kun naapurin kukko Amerikkaan lähti.

Lue lisää