Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Kun naapurin kukko Amerikkaan lähti

Ensimmäinen erä Kukkoa kärrättiin Amerikkaan keväällä 2016. Kansainvälistyminen asetti uusia toiveita myös IT-ratkaisuille.

Asiakas
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Palvelut

”Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toiminta-ajatuksena on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen. Tehtaan ensimmäisen limonaadipullon osti laitilalainen herrasmies Poukanmäen perinnepäivillä, eikä hän ole vielä tullut laadusta valittamaan. Tällä samalla tiellä, joskin moninkertaisesti suuremalla volyymilla jatkamme edelleen.

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kasvu on ylittänyt myös Suomen rajat. Ensimmäinen erä Kukkoa kärrättiin Amerikkaan keväällä 2016. Kansainvälistyminen asetti uusia toiveita myös IT-ratkaisuille. Koko kumppaniverkosto piti saada kiinni yhteen tiedostonhallintajärjestelmään mahdollisimman joustavasti ja luotettavasti. Erityinen painoarvo asetettiin myös helposti omaksuttavalle käyttöliittymälle.

Enteriltä kysyttiin ratkaisumallia ja parhaiten sopivaksi arvioitiin Citrix ShareFile. Järjestelmän avainedut ovat VPN-tunnelia luotettavampi toiminta, nopea käyttöönotto ja käyttöliittymän yksinkertaisuus. ShareFile -projekti aloitettiin määrittelyvaiheella yhdessä Enterin kanssa ja jo muutamassa viikossa suunnitelma alkoi muuttua konkretiaksi. Käyttöönotto sujui lupausten mukaisesti ja Enter toimitti myös tarvittavan käyttökoulutuksen.

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan maailmanvalloitus jatkuu ja vuoden päivät käytetty Citrix ShareFile pyörii vahvasti siinä menossa mukana.”

– Petri Aaltonen, tuotantopäällikkö

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Pitkään kypsynyt yhteistyö

Lue lisää