Etsimo Ltd.

Odotettavissa pilvistyvää

Yrityksen starttivaiheessa oli selvää, että tulemme toimimaan globaalisti niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme osalta. Päätin tehdä firmasta täysin ajasta ja paikasta riippumaton — aidosti 3rd platform pilviyritys.

Asiakas
Etsimo Ltd.
Palvelut

“Aloitetaan siitä, mitä meillä ei ole. Oma kiinteä toimistotila, ei. Omaa rautaa, ei. Säännölliset työajat, ei. Se mitä meillä on, on ainutlaatuinen hakukoneteknologia ja 100 % pilveen rakennettu toimintaympäristö. Ja voin vakuuttaa, toimii.

Etsimon tarina on saanut alkunsa yliopistomaailmasta, jossa kehitetty tekniikka jalostui meillä hakukonepalveluksi. Visuaalinen hakukoneemme auttaa jäsentämään suuria tietomassoja ja johdattamaan käyttäjän kokonaan uuden äärelle visuaalisen tietokartan avulla.

Jo yrityksen starttivaiheessa oli selvää, että tulemme toimimaan globaalisti niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme osalta. Päätin, että tehdään firmasta täysin ajasta ja paikasta riippumaton, aidosti 3rd platform pilviyritys.

Joskus visio ja todellisuus eivät kohtaa, mutta me onnistuimme siinä yhdessä Enterin kanssa todella hienosti. Palvelukehityksemme toimii pilvessä. Samoin itse tuotteemme. Luonnollisesti myös kaikki muutkin it-toiminnot kuten myynninhallinta, tiedostonjako ja -varmistus ja tietoturva tulevat pilvestä.

No, mitkä ovat sitten hyödyt? Ensimmäinen on vapaus. Voimme työskennellä missä ja millä päätelaitteella tahansa. Kaikki tieto on koko ajan saatavilla ja toimintavarmuutemme huippuluokkaa. Toiseksi nostan kustannukset. Pilvipalveluiden ansiosta emme tarvitse tiloja raudalle saati niiden jatkuvaa ylläpitoa ja päivitystä. Kolmanneksi sanon yksinkertaisuuden. Enter on auttanut meitä palveluiden valinnassa ja konfiguroinnissa. Emme tarvitse perinteistä ylläpitopalvelua, mutta heidän asiantuntijaosaamiselle pilvipalveluista on jatkossakin käyttöä.

Tervetuloa siis pilveen, täällä on aina tilaa!”

– Thomas Grandell, toimitusjohtaja

Etsimo logo

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Pöllö

BCB Medical

Lue lisää