Basware

Basware viihtyy pilvisviitissä

Asiakas
Basware
Palvelut

”Enter ja Basware ovat tehneet tiivistä yhteistyötä useiden Microsoft Enterprise Mobility Suite -projektien parissa. Tavoitteena on ollut vauhdittaa ja tukea EMS-palveluiden käyttöönottoa ja tuoda järjestelmän hyödyt koko organisaation käyttöön. Yhteistyölle löydettiin nopeasti molemmille osapuolille tehokas ja sopiva toimintatapa.

Enterprise Mobility Suite on ratkaisu, jota käytetään laitteiden, käyttäjien ja tietokone- tai mobiilisovellusten sekä tietojen hallintaan ja suojaamiseen. Käyttäjille EMS tuo monia etuja, kuten kaikkiin laitteisiin kirjautumisen yhdellä tunnuksella. Basware on ollut tyytyväinen Enterin toimittamaan ratkaisuun. Alusta asti tehty tiivis yhteistyö antoi tärkeää kokemusta yrityksen IT-osastolle uudesta järjestelmästä. Käyttöönotto sujui suunnitellusti ja EMS on alkanut tuottaa odotettuja hyötyjä. Esimerkiksi käyttäjien salasanojen uusiminen on perinteisesti yrityksen helpdeskin työtä, mutta Baswaren EMS-järjestelmässä käyttäjä tekee tämän itse.”

– Mika Korhonen, IT Manager

Basware on maailman johtava verkottuneiden maksu- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja. Yrityksen asiakkaina on kaikenkokoisia organisaatioita ympäri maailmaa.

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Raute Oyj

Lue lisää