Aikawa Fiber Technologies

Kansainvälisen tason kumppanuutta

Enter vastaa monista yrityksemme keskeisistä ylläpitopalveluista ja järjestelmien kehitysprojekteista. Heidän lähestymistapansa on mielestäni rakentava ja ratkaisukeskeinen.

Asiakas
Aikawa Fiber Technologies
Palvelut

”Enterin kanssa on tehty hommia yhdessä nyt noin 8 vuotta. Starttilaukaus ammuttiin palvelinjärjestelmän uusimisen yhteydessä, kun työhön ensin valittu kumppani hyytyi ennen maalia. Sen jälkeen projekteja on tehty laidasta laitaan, ja olen ollut tyytyväinen yhteistyöhön. Ykkösasiaksi nostan Enterin meille nimetyn tiimin, joka on pysynyt samana kaikki vuodet. Tämä oman henkilökunnan sitoutuminen kertoo myös paljon Enteristä yrityksenä.

AFT toimii kolmella mantereella ja meillä Varkaudessa on vahva rooli koko yrityksen IT-infran kehittämisessä. Kaikkien toimintojen tulee palvella sekä paikallisia tarpeita sekä sulautua yhdeksi globaaliksi kokonaisuudeksi. Tässä riittää haastetta ja kriteerit mukaan valittaville kumppaneille ovat ns. kansainvälistä tasoa. Enter on suoriutunut tehtävistään mallikkaasti ja vastuu on kasvanut projekti kerrallaan. Todellinen tulikaste oli koko AFT:n henkilökunnan sähköpostilaatikoiden siirtäminen Exchange-ympäristöön.” Tästä projektista voit lukea vähän tarkemmin tästä.

”Tällä hetkellä Enter vastaa monista yrityksemme keskeisistä ylläpitopalveluista ja järjestelmien kehitysprojekteista. Heidän lähestymistapansa on mielestäni rakentava ja ratkaisukeskeinen. Ei siis katsota putkilaseilla vain juuri rakenteilla olevaa järjestelmää, vaan ymmärretään suurempi kokonaisuus. Sovimme vuosipalavereissa kehityskohteista työmääräarvioineen, jonka jälkeen teemme yhteistyössä tarvittavat ennakkosuunnittelutyöt. Tämän jälkeen riittää 2–3 päivän on-site-workshop ja tarvittava hienosäätö etänä. Toimintapa on pitänyt kustannukset budjetissa eikä yllätyksiä ole tullut.

Yhteinen historia Enterin kanssa on näyttänyt toteen, että ehdotetut vikasietoiset järjestelmät ehkäisevät tehokkaasti tuotantokatkoja ja ennen kaikkea mahdollistavat huolto-, ja ylläpitotoimenpiteiden suorittamisen normaaliin toimistoaikaan.”

– Tommi Paljakka, verkkovastaava

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Elektroniikan kokoamista

Tepcomp vaatii IT-järjestelmiltä toimintavarmuutta

Lue lisää