Rekrytering

Kom och jobba med oss

Till Enters team för fortlöpande tjänster och projektleveranser söker vi erfarna och mångkunniga personer som känner igen sig med följande nyckelord: Microsoft, Citrix, VMware, Cisco, CheckPoint, molntjänstteknik, O365, EMS, Azure, PowerShell, arkitektur med hög tillgänglighet, hybridlösningar, migrationer, automationer och cybersäkerhet

Vi har ett pålitligt arbetsklimat

Hos Enter hittar du ett modernt och flexibelt arbetsklimat. Vi litar på våra medarbetares förmåga att självständigt uppnå ett effektivt resultat och hitta smarta lösningar – både på distans och på kontoret. Mänskliga värden är viktiga för oss; som stöd får du en sammansvetsad arbetsgemenskap, bra förmåner och ett outsinligt flöde av Wirvoitusjuoma-läskedrycker.

Flexibelt på kontoret och på distans

Vi sysselsätter trettio proffs, huvudsakligen i Åbo och Esbo. Tack vare vår arbetsbild har du också möjlighet till flexibelt distansarbete. Vi tar hand om våra kunders IT-miljöer runt om i Finland, vilket innebär att du måste vara beredd på att resa. Utifrån situationen deltar vi även i internationella utbildningstillfällen och konferenser.

Tillväxt i en ansvarsfull roll

Kontinuerlig utveckling säkerställs med hjälp av de utbildningsmöjligheter Enter erbjuder samt arbetskamraternas tiotals år av erfarenhet och coachande inställning. Hos Enter har du möjlighet att växa in i ansvarsfulla expertroller och dra nytta av en stark bindning till huvudmän inom teknologi, till exempel Microsofts produktutvecklingsteam.

Microsoft-certifieringarna samt kunnandet hos andra teknologitillverkare och plattformar anses som extra förmåner. Vi värdesätter ett konsulterande arbetsgrepp i kundarbetet och en förmåga att skapa en bild av omfattande IT-lösningshelheter.

Open positions