Names Alliance

Names Alliance

Vi är en sammanslutning proffs som erbjuder lösningar inom Microsoft 365 och Dynamics 365. Vi har lösningar för allt från ERP till MES, försäljning och kundhantering, informationsarbete och produktivitet, kunskapshantering, datasäkerhet, digitalisering och IIoT.

Names utbud

Enter är grundaren till och drivkraften bakom Names Alliance. Vi är en sammanslutning proffs som erbjuder lösningar inom Microsoft 365 och Dynamics 365. Vi har lösningar för allt från ERP till MES, försäljning och kundhantering, informationsarbete och produktivitet, kunskapshantering, datasäkerhet, digitalisering och IoT. Vi erbjuder även krävande arkitektprojektering, teknologistrategier, apputveckling och skräddarsydda utbildningar.

Berättelsen om Names

Names by Enter startades 2013. Vårt koncept var från dag ett att erbjuda våra kunder all expertis inom Microsoft-produkter under ett tak. Names lockade till sig huvudparten av finländska mjukvaruproffs som tilldelats utnämningen Microsoft Most Valuable Professional. Det blev en alldeles unik samling av erfarna proffs under ett tak.
IT Pro-publiken i Finland miste sin årliga konferens när Microsoft TechDays i dess dåvarande form lades ner efter 2013. Som en helt ny aktör tog vi på Names oss an utmaningen och anordnade åren därefter flera populära evenemang kring Microsoft-lösningar under namnen NamesDays, DevDays, DevTalks och TechTalks. Våra Microsoft MVP-proffs hade givetvis en framträdande roll bland talarna.

Nästa steg i evolutionen var att bilda Names Alliance i samband med TechTalks 2016. Vi expanderade från infrastrukturteknologi till affärslösningar i form av Microsoft Intelligent Business Cloud och Dynamics 365.

Kontakta oss

Våra experter finns här för dig. Skicka e-post eller ring oss direkt.

Låt oss se hur vi kan hjälpa dig.