TechTalks 2016

Vuoden suurin tapahtuma Microsoft IT-ammattilaiselle

Suuren suosion ja erinomaiset palautteet saanut TechTalks -tapahtuma järjestetään tänä vuonna 11.-12. lokakuuta Tapahtumakeskus Telakalla. TechTalks 2016 tarjoaa enemmän sisältöä edullisemmin – tapahtuma on nyt kaksipäiväinen ja luentoja on peräti 96.

Ensimmäisenä päivänä tarjoamme kattavan yleiskuvan siitä mitä alalla tapahtuu sekä uusimmat tiedot vain muutama viikko aikaisemmin pidettävästä Microsoft Ignite -tapahtumasta. Toisena päivänä esitämme syventäviä tunnin luentoja. Näin saat sekä yleiskuvan uusista asioista, että syvällistä käytännön tietoa.

TechTalks laajennettiin kaksipäiväiseksi, koska niin monen IT-asiantuntijalle tärkeän ohjelmiston merkittävä päivitys osuu vuoteen 2016. Odotamme saavamme kehitystyössä olevien järjestelmien lopullisista versioista tuoreimmat tiedot – ensimmäisenä tapahtumana Suomessa.

Uusinta uutta ja käytännön oppeja

Tiedä mitä ensi kerran Suomessa esillä olevat teknologiat tarjoavat. Kuule mitä eri hankkeissa on vuoden aikana opittu nykyisien ohjelmistojen käyttöönotosta ja ylläpitämisestä.

• Windows Server 2016 RTM
• System Center 2016 RTM
• Windows 10 Anniversary Edition
• Azure -palveluiden uutuudet ja roadmap
• Viimeisimmät tietotyön ratkaisut
• SQL Server 2016 ja BI
• kokemukset ja parhaat käytännöt hankkeista

Varaa paikkasi tapahtumaan ajoissa

Aikainen lintu nappaa paikkansa tästä kaksipäiväisestä tapahtumasta ja sen tarjoamista 96 luennosta – edullisemmin kuin koskaan: 599€ (ALV 0). Edellisen vuoden tapaan myös ryhmäilmoittautuminen (5 tai enemmän) on mahdollista, jolloin saat lisähyötyä ja vain yhden laskun. Kysy lisää ryhmäilmoittautumisesta osoitteesta pyry.siirto@names.fi.

Tervetuloa Telakalle vuoden 2016 ykköstapahtumaan!

Iilmoittaudu tästä