Ruutuvihko

Enter Ruutuvihko™ nopeuttaa ja yksinkertaistaa käyttäjähallintaa

Ruutuvihko automatisoi hallinnon tietojärjestelmien tiedot pilvipalveluihin ja paikalliseen IT-ympäristöön.

Ruutuvihko

Enterin Ruutuvihko-tuoteperhe tarjoaa kattavat integraatioratkaisut HR- ja oppilastietojärjestelmien tiedonkulkujen automatisointiin pilvipalveluihin ja paikalliseen IT-ympäristöön. Ruutuvihko auttaa niin koulumaailmaa, julkishallintoa kuin yrityksiä.

Palvelun keskeisimmät hyödyt ovat:

  • Käyttäjätietojen hallinta koko elinkaaren ajan
  • Automaattinen tietojenkäsittely järjestelmien välillä
  • Ajan säästö käyttäjätietojen hallinnassa

Aika on ihmisen tärkein resurssi

Ruutuvihko tunnetaan Suomessa hyvin. Suuren menestyksen vain muutamassa vuodessa saavuttanut Ruutuvihko ratkaisee todellisen ongelman: se suoraviivaistaa kolmannen osapuolen käyttäjätietojen käsittelyn integroimalla ne pilvipalveluihin automaattisesti. Seurauksena organisaation identiteetinhallinta on keskitetysti hallittuna koko elinkaarensa ajan. Rekisterien ajantasaisuuden lisäetuna hallinnointi vähenee ja aikaa säästyy arvokkaampiin kohteisiin.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Ruutuvihko on syntynyt asiakkaiden yksilöllisistä tarpeista ja sellaisena sitä kehitetään edelleen. Yhtenä uusimpana ominaisuutena mahdollistui kouluissa Microsoft Teams -integraatio, joka helpottaa sähköisten koetulosten siirtoa takaisin oppilastietojärjestelmään. Käyttäjiä kuormittamaton helppokäyttöisyys ja ajankohtaisten ongelmien ratkaiseminen on ollut Ruutuvihkon kovinta ydintä alusta asti.

Ruutuvihko helpottaa opettajien työtä

Automaatio vähentää käsityötä ja säästää aikaa. Tiedot ovat ajan tasalla ja oikein. Opettajille muodostuu ryhmät ja oppilaat valmiiksi: Opettajien ei tarvitse miettiä ketkä ovat milläkin luokalla, tai luoda oppilaille tunnuksia.

Koulumaailman sankarit siirtyivät ketterästi etäopetukseen

Lue lisää

Enter Ruutuvihko muuttaa Primuksen arviointikortit pilvipalveluissa (Office 365, G Suite for Education) käytettäviksi ryhmiksi, joita hyödyntäen voidaan mm. tehdä arviointeja, antaa oikeuksia, jakaa materiaalia ja lähettää sähköpostia kurssille.

Automaattisten ryhmien avulla opettaja voi vaivattomasti luoda sähköisen oppimisalustan omalle luokalleen tai valinnaisen aineen ryhmälle.

Ruutuvihko yksinkertaistaa tietohallinnon työtä

Enter Ruutuvihko luo käyttäjätunnukset ja käyttäjän tiedot automaattisesti lähdejärjestelmästä. Käyttäjän nimi, osasto, titteli ja muut tiedot synkronoituvat paikalliseen hakemistoon sekä pilveen. Tämä helpottaa merkittävästi käyttäjähallinnan elinkaarta ja vähentää manuaalista tietojen syöttämistä.

Ratkaisuun sisältyvät nyt myös toiminnot salasanojen vaihtamiseen Wilman kautta sekä salasanan vanhenemisesta muistuttaminen.

Lisätietoa

Voit tutustua Ruutuvihko-ratkaisuportfolioomme kotisivujemme referenssit-osiosta.

Koulujen menestystuote on nyt jatkokehitetty myös julkishallinnon ja yritysten HR-osaston tarpeisiin.

Miten voisimme auttaa?

Raute Oyj

Lue lisää