OSCP-sertifikaatti

Jesse Eskelinen suoritti Offensive Security Certified Professional (OSCP)-sertifikaatin

Enterin tietoturvatiimin haavoittuvuuksien kartoitusprosessit saavuttivat uuden virallisen hyväksynnän leiman Offensive Security Certified Professional (OSCP)-sertifikaatin myötä.

Enterin järjestelmäasiantuntija Jesse Eskelinen on suorittanut arvostetun Offensive Security Certified Professional (OSCP)-sertifikaatin. Koulutusohjelma keskittyy penetraatiotestauksen metodologioihin, työkaluihin ja tekniikoihin. Käytännönläheiset harjoitustehtävät mittaavat asiantuntijoiden teknisiä kykyjä monipuolisesti. Kohdejärjestelmään murtautuminen vaatii paitsi sisukkuutta ja luovuutta – mutta myös poikkeuksellisen laajaa taitopohjaa havainnoida tietoturva-aukkoja.

Kurssin huipentumana on intensiivinen kahden vuorokauden tentti. Ensin kokelaan tavoitteena on murtaa tasan 24-tunnin aikarajan sisällä erittäin vahvasti suojattu kohdejärjestelmä. Toisen vuorokauden aikana on luotava ja palautettava ammattilaistason dokumentaatio. Tehtävän onnistunut suorittaminen vaatii laajan käyttöjärjestelmien, käyttäjäidentiteettien, verkkojen ja haavoittuvuushallinnan osaamisen lisäksi erinomaisia organisoimiskykyjä.

Offensive Security -yrityksen järjestämät harjoitteet suoritettiin Kali Linux -alustalla ja se perustuu valkohattuhakkeroinnin eettisiin käytäntöihin.

Enter onnittelee Jesseä hienosta suorituksesta.

Jesse

Vasta 24-vuotias Jesse kehittyy vakuuttavalla tahdilla, johtuen osin nuoren tietoturvakonsultin palavasta halusta haastaa itseään. Hänellä onkin jo rutkasti kokemusta kansainvälisistä mittelöistä, kuten ammattitaidon maailmanmestaruuskilpailu WorldSkills.

Jesse toimii Enter Turva -tiimissä.

Enter Turva

Tietoturvapalvelu Enter Turva suojaa mobiililaitteita, työasemia ja palvelimia ehkäisemällä perinteisiä viruksia ja tietoturvauhkia, uudempia nollapäiväuhkia ja kiristysohjelmia sekä organisaation sisäisiä tietovuotoja ja murtoja.

Enter Turva

Lue lisää