Navigate 2018

Navigate 2018

Kansainvälinen meriteollisuuden messutapahtuma

Turun Messukeskus täyttyy 16.-17. toukokuuta merialan ammattilaisista. Suomen meriklusteri on kovassa nosteessa ja koko alaa ravistelee osittainen murros. Mitä tarjottavaa ICT-yrityksillä on tulevaisuuden autonomiselle laivalle, satamalogistiikalle tai telakkateollisuudelle? Messut tarjoavat varmasti vierailijoille monipuolisesti mielenkiintoisia uusia näkemyksiä.

Viimeksi kaksi vuotta sitten järjestetyillä Navigate-messuilla oli lähes 200 mielenkiintoista näytteilleasettajaa, 1500 vierasta ja B2B-matchmaking -osallistujia yli kahdeksasta maasta. Tämän vuoden kattaus keskittyy erityisesti seuraaviin aiheisiin:

  • Risteilijärakentaminen ja –uudistaminen
  • Rekrytointi
  • Uudet ja uusiutuvat energiamuodot
  • Arktinen osaaminen
  • Digitalisaatio ja ympäristöteknologia
  • Merilogistiikka

Ennakkorekisteröityneille kävijöille messuvierailu on maksuton.

Rekisteröidy

Enter ja Mavisystems jakavat yhteisosaston Navigate-messuilla

Enter on vahvasti mukana esittelemässä Microsoft 365 Business-ratkaisuja, pilvipalvelu Microsoft Azuren mahdollisuuksia ja koko Names Alliance -huippuosaajien liittoutumaa. Tule tutustumaan meihin, jos haet luotettavaa strategista IT-kumppania.

Jaamme osastomme Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintaratkaisuihin erikoistuneen Mavisystems Oy:n kanssa. Visuaalista työkalua tuotannon suunnitteluun, ohjaukseen ja hallintaan etsiville on tarjolla loistava mahdollisuus tavata osastollamme ranskalaisen Dassault Systèmesin PlannerOne -asiantuntijoita. PlannerOne -ratkaisusta voi kuulla myös luennon muodossa messujen avajaispäivänä.

Nähdään siis Turun Messukeskuksessa! Yhteiset esittelytilamme sijaitsevat osastolla C/15.

Puheenvuoro (16.5.2018)

12:15 Program Stage

Camille Bonnet, Dassault Systèmes

Add Power to your ERP – Optimization and interactive planning for Manufacturing, Jobs and Service

Navigate 2018 -sivusto

Meriaura -referenssi

Meriauran laiva