Microsoft Partner Predictions 2020 – Työn tulevaisuus

Microsoft haastatteli kumppaneitaan podcast-muodossa

Ruutuvihko-asiakkaille varmasti hyvin tuttu automaatioarkkitehtimme Marko Franken kävi avaamassa sanallista arkkuaan Microsoftin Partner Predictions 2020 -podcastille. Sarjan kuvauksen mukaan tarkoitus on hahmottaa työn tulevaisuutta. Sitä, millaiset ovat tulevaisuuden työn vaatimukset, mitä toimitiloilta vaaditaan, millainen on teknologian – ja toisaalta ihmisen – rooli tulevaisuudessa.

Marko pääsi mukaan haastateltavaksi Enterin puolesta. Keskustelutuokion tarkoitus on päivittää kuulumisia partneriyritysten tämänhetkisistä projekteista ja tulevaisuuden suunnitelmista tällä poikkeuksellisella aikakaudella. Varsinkin etätyösuositus ja sen tuoma työkulttuurin muutos puhututtaa nyt laajasti – onko vanhoihin tapoihin enää paluuta? Samalla mietitään myös äkillisen kehityksen inhimillistä näkökulmaa monen demografian kantilta. Markolla on hyvä näkemys muutoksen vaikutuksista asiakkaiden kautta, mutta erityisesti myös alimmilla kouluasteilla.

Yleisellä tasolla käydään läpi myös Enterin yleistiedot, kuten sadat sertifioinnit, globaalin asiakaskunnan taustat ja Names-konsortion syntytarina. Samalla selviää mitä pieni ja ketterä tarkoittaa aivan oikeasti.

Mielenkiintoisena bonuksena haastattelu sisältää Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun selviytymistarina koronakevään keskellä. Mikäli asia jää kiinnostamaan, voit lukea tästä myös referenssimuodossa.

Partner Predictions – työn tulevaisuus | ENTER Podcast: https://www.youtube.com/watch?v=SJrw2_uhwYw

Trikolori

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu

Lue lisää