IT-ratkaisumyyjä

IT-ratkaisumyyjä

Kiinnostaako Enter työpaikkana? Haemme jatkuvasti uusia Microsoft-teknologioiden asiantuntijoita palvelutiimiimme. Katso hakemuksen hakuohjeet alta.

Etsimme IT-ratkaisumyyjää vastaamaan yrityksemme kasvavaan liiketoimintaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa myyntiosaamista ja teknistä ymmärrystä IT-infrastruktuurista.

Tehtäviisi kuuluu ratkaisujen myynti asiakkaille, jotka tarvitsevat kattavia IT-ratkaisuja liiketoimintansa tueksi. Pystyt kartoittamaan asiakkaiden tarpeet ja ehdottamaan heille sopivia ratkaisuja. Osaat kommunikoida selkeästi teknisistä asioista sekä esitellä ratkaisuja ammattimaisesti.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee olla taitava myyjä, jolla on kokemusta IT-ratkaisujen myynnistä ja teknisestä asiantuntemuksesta. Odotamme myös, että olet luonteeltasi sosiaalinen ja tavoitteellinen.

Kuulostaako sinulle sopivalta työnkuvalta? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian.

Ota yhteys

Työhakemuksia ottaa vastaan myynti- ja markkinointijohtaja Jani Ruohonen. Kerro hakemuksessasi suorittamistasi sertifioinneista, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työtehtävätoiveistasi. Odotamme yhteydenottoasi.

Yhteystiedot

Jani Ruohonen

Sales and Marketing Director


+358 40 711 4509

jani.ruohonen@enter.fi