IT-asiantuntija

IT-asiantuntija

Kiinnostaako Enter työpaikkana? Haemme jatkuvasti uusia Microsoft-teknologioiden asiantuntijoita palvelutiimiimme. Katso hakemuksen hakuohjeet alta.

Etsimme teknistä osaajaa IT-palveluyritykseemme vastaamaan yrityksemme kasvavaan liiketoimintaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa teknistä osaamista ja kykyä tuottaa korkealaatuisia IT-ratkaisuja.

Tehtäviisi kuuluu suunnitella, kehittää ja toteuttaa IT-palveluita asiakkaillemme. Pystyt kartoittamaan asiakkaiden tarpeet ja ehdottamaan heille sopivia ratkaisuja. Osaat kommunikoida selkeästi teknisistä asioista ja esitellä palveluitamme ammattimaisesti.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee olla teknisesti lahjakas, tarkka ja itsenäinen. Odotamme myös, että sinulla on kokemusta IT-projektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kykyä työskennellä tiimissä.

Mikäli olet kiinnostunut tästä haasteesta ja sinulla on tarvittavat taidot ja kokemus, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian.

Ota yhteys

Työhakemuksia ottaa vastaan myynti- ja markkinointijohtaja Jani Ruohonen. Kerro hakemuksessasi suorittamistasi sertifioinneista, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työtehtävätoiveistasi. Odotamme yhteydenottoasi.

Yhteystiedot

Jani Ruohonen

Sales and Marketing Director


+358 40 711 4509

jani.ruohonen@enter.fi