ICT Kymi

Huolellista etähoivaa

Turvallisen etäkäytön olemme ratkaisseet Enterin toimittamalla Citrix-järjestelmällä. TerveysEffica -potilastietojärjestelmä on suurin ja tärkein Citrixin kautta tarjoamamme palvelu.

Asiakas
ICT Kymi
Palvelut

”ICT Kymi tuottaa tietotekniikkapalveluja Etelä-Kymenlaakson julkishallinnon organisaatioille. Tavoitteenamme on tarjota toimiva ja mahdollisimman stabiili laite- ja järjestelmäympäristö lähitukipalveluineen kaikille asiakkaillemme.

Yksi palveluistamme on Citrix, jonka käyttäjiä alueellamme on noin 1500. Turvallisen etäkäytön olemme ratkaisseet Enterin toimittamalla Citrix-järjestelmällä. TerveysEffica -potilastietojärjestelmä on suurin ja tärkein Citrixin kautta tarjoamamme palvelu. Citrix-Efficaa käytetään pääasiassa ulkoverkosta esimerkiksi hoivakodeissa.

Juuri Citrix-ympäristön uusiminen muutama vuosi sitten aloitti tiiviimmän yhteistyömme. Lähdimme hakemaan projektiin ulkopuolista kumppania oman tiimimme tueksi ja päädyimme Enteriin. Valintakriteerimme olivat kustannustehokkuuden lisäksi asiantuntemus ja referenssit sekä aiempi kokemus Enterin palveluista. Määritimme Citrix-projektille yhdessä aikataulun ja yksityiskohtaiset tekniset vaatimukset, jonka jälkeen Enter otti vetovastuun. Saimme koko projektin vietyä läpi noin 2-3 kuukaudessa ilman teknisiä yllätyksiä. Myös asetettu aikataulu ja kustannukset pysyivät sovituissa raameissa.

Tietojärjestelmiemme kehitystyö on jatkuvaa ja käytämme Enterin osaamista aina tarpeen mukaan myös muissa projekteissa. Olemme olleet tyytyväisiä saamaamme palveluun yleisesti ja erityisesti Enterin tiimin hyvään tavoitettavuuteen, joustavuuteen ja asiantuntijuuteen.”

– Liisi Rantanen, järjestelmäsuunnittelija

– Sakari Salonen, järjestelmäsuunnittelija

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Kauppalan talo ja Keravan vaakuna

ENTER Ruutuvihko™ varmistaa Keravalla tehokkaan ja turvallisen tunnusten hallinnan

Lue lisää