Flamingo Spa

Flamingo Spa (+32C joka päivä)

Ylläpidon lisäksi katsomme Enterin kanssa säännöllisesti myös tulevaisuuteen. Vuosien kumppanuus on tuonut mukanaan molemminpuolisen luottamuksen.

Asiakas
Flamingo Spa
Palvelut

”Viihdekeskus Flamingo on monelle suomalaiselle tuttu viihdekeskus Vantaalla. Parhaiten meidät tunnetaan Suomen suurimmasta sisävesipuistosta ja kylpylästä, Flamingo Spasta. Avasimme ovemme vuonna 2008 ja päivästä yksi lähtien olemme olleet tekemisissä Enterin nykyisen tiimin kanssa.

Vesipuisto, kylpylä ja huoltotilat sisältävät hyvin monia toimintoja ja myös IT-järjestelmien lukumäärä on mittava. Yhteistyömme syvyyttä  Enterin kanssa kuvaa se, että lähes jokaisessa IT-ratkaisussa heillä on jokin rooli. Näitä ovat niin työasemaverkko, tietoturvaratkaisut ja pilvipalvelut kuin esimerkiksi VMware- ja valvontaverkkoratkaisut. Lisähaasteen jokaiseen toteutukseen tuo vesipuistomme kuuma ja jatkuvasti kostea ympäristö.

24/7 ylläpidon lisäksi katsomme Enterin kanssa säännöllisesti myös tulevaisuuteen. Vuosien kumppanuus on tuonut mukanaan molemminpuolisen luottamuksen. Käytännössä se merkitsee sitä, että voin luottaa ehdotettujen ratkaisujen olevan mitoitukseltaan oikeita, yhteensopivia ja myös taloudellisesti kilpailukykyisiä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa pääsemme nopeasti asioiden ytimeen ja puhumme samaa kieltä. Voinkin siis suositella yhteistyötä Enterin kanssa.”

Ari Laine, toimitusjohtaja

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?

Ratkaisuja haisulirikkaaseen ympäristöön

Lue lisää