Etsimme Microsoft-osaajia

Etsimme Microsoft-osaajia

Onko sinulla kiikarissa IT-alan työpaikka?

Etsimme Enterin jatkuvien palvelujen ja projektitoimitusten tiimiin kokeneita Microsoft-moniosaajia, jotka tunnistavat itsensä seuraavista avainsanoista: pilviteknologiat, O365, EMS, Azure, PowerShell, korkean käytettävyyden arkkitehtuurit, hybridiratkaisut, migraatiot, automaatiot ja kyberturvallisuus.

Microsoft-sertifioinnit sekä muiden teknologiavalmistajien ja alustojen osaaminen katsotaan lisäeduksi. Konsultoiva ote asiakastyössä ja kyky hahmottaa laajoja IT-ratkaisukokonaisuuksia on välttämättömyys.

Enteriltä löydät modernin ja joustavan työympäristön. Luotamme työntekijöidemme kykyyn tehdä itsenäisesti tehokasta tulosta ja fiksuja ratkaisuja – niin etänä, kuin toimistollakin. Inhimilliset arvot ovat meille tärkeitä; tukena on tiivis työyhteisö, hyvät edut ja loputon virta Wirvoitusjuomia.

Jatkuva kehittyminen varmistuu Enterin tarjoamien koulutusmahdollisuuksien sekä työkaverien vuosikymmenien kokemuksen ja valmentavan otteen kautta. Enterillä on mahdollisuus kasvaa vastuullisissa asiantuntijarooleissa ja hyötyä vahvoista sidoksista teknologiapäämiestemme — kuten Microsoftin — tuotekehitystiimeihin.

Kuulostaako tämä kutkuttavalta? Ole yhteydessä myynti- ja markkinointijohtaja Jani Ruohoseen.

Jani Ruohonen
jani.ruohonen@enter.fi
+358 40 711 4509