Enterille useita kultasertifikaatteja

Enterille useita kultasertifikaatteja

Enter on saavuttanut Microsoft AEP-kultakumppanin statuksen

Authorized Education Partner-ohjelma on suunniteltu kouluttamaan Microsoftin jälleenmyyjät tarjoamaan lisenssejä ja palveluja akateemiselle IT-markkinalle. Auktorisoitu kultasertifikaatti takaa, että kumppaniyritys on hyväksytty, osaava ja erinomaisen tasonsa osoittanut palveluntarjoaja.

Lisätietoja AEP -ohjelmasta: https://www.mepn.com

Suomen koulutuskentällä on tällä hetkellä käynnissä useita Ruutuvihko-hankkeita. Miten voisimme parantaa sinun koulupäivääsi?

Seitsemän osaamisen validoivaa sertifikaattia

Enter ansaitsi tammikuussa 2018 myös Microsoftin kultakompetenssin Windows and Devices -luokassa. Tämän saavutuksen myötä kultakompetenssiemme yhteisluku nousee jo seitsemään. Mikäli AEP-kultakumppanuus lasketaan mukaan, on kokonaismäärä kahdeksan. Pysymme siis jatkossakin vankasti eturivin Microsoft-asiantuntijana.

Enter SystemSolutions Oy on vuonna 1997 perustettu, kokeneista tietotekniikan ammattilaisista koostuva yritys, joka tarjoaa räätälöityjä IT-palveluja yrityksille ja yhteisöille.

Enter huolehtii asiakkaan koko IT-ympäristön toimivuudesta ja kehittymisestä – aina asiantuntevalla ja mutkattomalla asiakaspalvelulla. Enterin tehtävä on mahdollistaa asiakkaan liiketoiminnan menestys.

Käänny meidän puoleemme, kun etsit pätevää ja sitoutunutta IT-alan kumppania!