Enter täyttää 25 vuotta

Neljännesvuosisata IT-kumppanuutta

Joulukuu 1997. Enter oli pieni, mutta ketterä. Kaksikymmentäviisi vuotta myöhemmin olemme jo isompi, mutta sama ketteryys ja palava halu kehittyä eivät ole hävinneet mihinkään. Kun elämme tätä hetkeä, halu palvella ja auttaa, sekä toimia asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi ovat edelleen jäljellä – vahvempana kuin koskaan.

Enter SystemSolutions Oy perustettiin maanantaina 8. joulukuuta 1997. Yksilöllisten tietokonepakettien tarjoamisesta lähtenyt liiketoiminta on kasvanut täysivaltaiseksi IT-ulkoistuspalvelut, kokonaisarkkitehtuurit, korkean käytettävyyden IT-infrastruktuuriratkaisut sekä automaatio- ja integraatiopalvelut kattavaksi kokonaisuudeksi. Emme ole suinkaan tehneet tätä matkaa yksin, vaan moni ensimmäisistä asiakkuuksistamme on kantanut tähän päivään asti.

Pitkien kumppanuuksiemme taustalla on jatkuva palvelu. Enterin ja asiakkaan yhteinen kädenjälki näkyy parhaiten jopa vuosikymmenien mittaisten palvelusopimusten kautta. Jaetuissa haasteissa molemmin puolin ansaittu luottamus ja kumppanin liiketoiminnan tuntemus mahdollistavat ainutlaatuisen ymmärryksen IT-ympäristön tarpeista ­ — nyt ja tulevaisuudessa.

Filosofiamme on perustunut alusta asti aikaansa parempien IT-palvelujen tuottamiseen. Asiakastarpeet ja toimialamme ratkaisut ovat muuttuneet vuosien varrella valtavasti, mutta sama asiakaspalveluhenki ja tahto uuden oppimiseen ovat pysyneet toimintamme perustana.

Sanojemme katteeksi voit tutusta kattaviin referenssitarinoihimme.

Referenssit

Lue lisää

Optimaalista palvelukehitystä

Uusi vuosi lupaa mielenkiintoista kehitystä Enterin tarjontaan. Neljännesvuosisadan kokemuksella ja moninaisten asiakastarpeiden perusteella olemme hioneet huolella ihanteellista palvelumallia. Pysy kuulolla!

Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin

Mauno Koivisto

Näillä sanoilla toivotamme kaikille oikein hyvää vuotta 2023! Enter SystemSolutions Oy – vuodesta 1997.

Ota yhteistyön ensimmäinen askel.