ENTER Ruutuvihko™ –webinaari

ENTER Ruutuvihko™ – Microsoft 365 integraatio- ja automaatioratkaisu

Enter ja Microsoft järjestävät ENTER Ruutuvihko -webinaarin tiistaina 23. maaliskuuta 2021. Esityksen painopistealueena ovat Ruutuvihkon Microsoft 365 -ominaisuudet ja kehityskohteet. Teams esityksen puhujana on Marko Franken.

Edes rikkainkaan ihminen ei voi ostaa aikaa. Ruutuvihko on ytimeltään käyttäjiä kuormittamaton automaatioratkaisu, jonka keskeisintä arvoa on helppokäyttöisyyden lisääminen automaattisen tietojenkäsittelyn avulla. Tietojärjestelmien välillä synkronoidut opetusryhmät ja oppilastiedot vähentävät tarvittavia työvaiheita merkittävästi ja näin ollen säästävät opettajien sekä oppilaiden aikaa. Pääasia, eli opetus pääsee jälleen keskiöön.

Ruutuvihkon menestyksen vankkana pohjana on jatkuva kehitys. Asiakkaiden yksilölliset tarpeet tuottavat toistuvasti uusia ratkaisuja. Esimerkiksi globaalin pandemian luoma äkillinen siirtymä etäopetukseen sujuvoitui Ruutuvihkon käyttäjitilien keskitetyn elinkaarihallinnan ja uuden Microsoft Teams-integraation avulla. Kokonaisia kouluja pelastui nimenomaan Ruutuvihkon palvelujen avulla.

Nyt vuosi etätyötilanteen alkamisen jälkeen on aika esitellä jälleen uusia ominaisuuksia. School Data Syncin avulla toteutettu Microsoft Education Analytics -tuki, Intune -integraatio ja helpotettu siirtymä Azure AD:n käyttäjähallinnan piiriin.

Olet sitten uusi tai vanha asiakas – ilmoittaudu mukaan kuulemaan tuoreista ominaisuuksista ja tulevista kehityksen painopisteistä.

Tapahtuman tarkka aika on 23.03.2021 Klo 13.

Trikolori

Koulumaailman sankarit siirtyivät ketterästi etäopetukseen

Lue lisää

Kysy lisää ENTER Ruutuvihko™ -ratkaisuista.