Enter-kevätwebinaarit

Enter-kevätwebinaarit

Dell EMC:n tuotteilla ratkaiset tietohallinnon haasteet

Enter tarjoaa etätyöläisille kaksi webinaaria

Hyviä uutisia! Enter tarjoaa tiedonnälkäisille uutta pureskeltavaa kahden Dell-painotteisen webinaarin avulla. Huhtikuun aikana syvennymme ensin IT-infrastruktuurin modernisointiin VxRail -teknologialla, jonka jälkeen otamme vielä tarkasteluun tiedon suojauksen ja -hallinnan uudet tuulet PowerProtect -ratkaisun avulla. Webinaarit ovat ilmaisia.

Tutustu sisältöön tarkemmin alta ja ilmoittaudu mukaan.

Webinaarit

Enter Webinaari – IT-infran modernisoinnilla lisäarvoa liiketoiminnalle

Tiistaina 21.4.2020 klo 9-10

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan Dell EMC:n viimeisimmistä uutuuksista konesaliratkaisujen saralla sekä kuinka paljon niiden avulla säästetään aikaa ja rahaa!

Dell EMC:n ja VMwaren yhdessä kehittämä VxRail -ratkaisu yhdistää laskentatehon, tallennuksen, tiedon suojauksen, tietoliikenteen sekä monipilviympäristön hallinnan. Kun moderni IT-infrastruktuuri otetaan käyttöön, konesalin IT-osaajien aikaa ja energiaa vapautuu liiketoiminnan tukemiseen ja uusien palvelujen kehittämiseen.

Webinaarissa kerromme miksi tuhannet yritykset ovat valinneet VxRailin HCI-alustakseen sekä mitä uutuuksia ratkaisuun kätkeytyy.

Tiesitkö:

  • Dell EMC VxRail on 100% yhteensopiva kaikkien VMware teknologioiden kanssa.
  • VMware käyttäjälle hallinta on erittäin helppo omaksua, sillä kaikkea hallitaan tutun vCenterin kautta.
  • Nyt myös verkko on osa VxRailin käyttöönotto- ja päivitysautomatiikkaa SmartFabric -palvelun avulla.
  • Optimaalinen alusta VMwaren SDDC (Software Defined Data Center) -ratkaisulle sekä PKS (Pivotal Container Service) -konteille.

Enter Webinaari – Yhdistä tiedonsuojaus ja -hallinta PowerProtect -ratkaisulla

Keskiviikkona 29.4.2020 klo 9-10

Julkipilven ja konttialustojen yleistymisen myötä datamme on hajaantunut yhä useimpiin alustoihin ja pilvipalveluihin. Modernien tiedonsuojausratkaisujen puute on aiheuttanut sen, että eri alustojen tiedonsuojausta on lähdetty ratkaisemaan useilla erilaisilla pisteratkaisuilla, joka on vaikeuttanut datan hallintaa entisestään.

Tule kuulemaan miten Dell EMC PowerProtect pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisen tiedonsuojausratkaisun fyysisille, virtuaalisille ja konttityökuormille sekä omassa konesalissa että julkipilvessä!