ENTER 25

Mahtava ilta Ruissalossa

Enterin neljännesvuosisadan yrittäjämatkaa juhlittiin 8. helmikuuta 2023. Lämminhenkisen tilaisuuden paikkana toimi Ruissalon Telakan näyttävä Lindblom-sali.

Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Teitte ENTER 25 -vuotisjuhlatilaisuudesta ikimuistettavan kokemuksen. Salissa vallitsi upea tunnelma ja iloksemme väkijoukossa oli nähtävissä runsaasti hymyileviä kasvoja. Lahjapöydän antimet tuovat enteriläisille vielä pitkään iloa.

Avajaismaljan hengessä kiitämme vielä luottamuksesta jopa strategiselle tasolle kantavissa kumppanuuksissa. Neljännesvuosisadassa IT-teknologiat ovat vaihtuneet jo useaan otteeseen, mutta kasvu on tapahtunut yhdessä asiakkaiden haasteita ratkoessa.

Matkan varrella tärkeänä tukena ovat pysyneet arvokkaat kumppanimme. Tukkurimme Arrow, F9 ja TD Synnex. Teknologiakumppanimme Microsoft, Dell ja CheckPoint. Talouden tukipilarit Administer, PwC sekä Nordea.

Kiitos 25 vuodesta. Nähdään 50-vuotisjuhlissa tuplasti komeammalla kattauksella.

Paljon kyseltyä juhlien kuvasaldoa on saatavilla viikon 7 aikana. Illan aikana kertyi noin 1500 otosta, joiden muokkaamisessa menee aikansa.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä.