Developer

Ohjelmoija

Kiinnostaako Enter työpaikkana? Haemme jatkuvasti uusia Microsoft-teknologioiden asiantuntijoita palvelutiimiimme. Katso hakemuksen hakuohjeet alta.

Etsimme kokenutta koodaajaa, jolla on vahva osaaminen Powershell-ohjelmoinnista ja kyky käyttää muita ohjelmointikieliä, kuten Pythonia, Javaa tai C#. Odotamme hakijalla olevan vankka ymmärrys Windows-ympäristöstä sekä taidot kehittää tehokkaita automaattisia työkaluja ja skriptejä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta Powershell-ohjelmoinnista ja vähintään yhden muun ohjelmointikielen osaamista. Eduksi katsotaan myös kokemus palvelinympäristöistä ja pilvipalveluista.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta ja olet innostunut työskentelemään tiimissä, joka tarjoaa haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi — lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi.

Ota yhteys

Työhakemuksia ottaa vastaan myynti- ja markkinointijohtaja Jani Ruohonen. Kerro hakemuksessasi suorittamistasi sertifioinneista, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työtehtävätoiveistasi. Odotamme yhteydenottoasi.

Yhteystiedot

Jani Ruohonen

Sales and Marketing Director


+358 40 711 4509

jani.ruohonen@enter.fi