Aura Law

Asianajotoimiston IT-kumppani

Enter vastaa Asianajotoimisto Auran laitteistojen ja ohjelmistojen ylläpidosta. IT-puoli kehittyy jatkuvasti ja digitaalinen ympäristö on tietysti läsnä myös kaikessa asianajotoimiston tekemisessä.

Asiakas
Aura Law
Palvelut

”Olen juristi, en ATK-insinööri. Tähän asetelmaan ei ole tulossa muutosta, joten kun valitsimme IT-kumppania, ATK-insinöörin oli puhuttava samaa kieltä kanssani. Muitakin kriteerejä oli, mutta niistä lisää tuonnempana.

Enterin kanssa yhteistyömme alkoi 2013. Olimme vaihtamassa palveluntarjoajaa ja sain suosituksen heistä. Enterin tiimi osasi määrittää tarpeemme ja muuttaa ne konkreettisiksi ratkaisuiksi. Tämä sama tarpeeseen perustuva toimintatapa on edelleen yhteistyömme perusta. Kun sen päälle laitetaan oikeat avainhenkilöt, järkevä kustannustaso ja reagointinopeus ongelmatilanteissa, ei toisia toimijoita ole ollut tarvetta harkita.

Enter vastaa yrityksemme laitteistojen ja ohjelmistojen ylläpidosta. IT-puoli kehittyy jatkuvasti ja digitaalinen ympäristö on tietysti läsnä myös kaikessa asianajotoimiston tekemisessä. Oleellista on kuitenkin se, ettei häntä heiluta koiraa. Enterin hyväksi puoleksi mainittakoon juuri tämä.

He ovat rakentaneet meille ATK-systeemin, joka toimii taustalla ja joka tukee päivittäistä työntekoamme ajasta ja paikasta riippumatta. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta näin ei asia aina IT-toimittajien kohdalla ole. Enterin palveluasenne ja -kyky on kohdallaan ja yritys on riittävän kokoinen ettei yksi nuha tai kesäloma sotke kuvioita.

Tulevaisuuden yhteistyöltä odotan samaa aktiivisuutta ja asiantuntijuutta. Kykyä kertoa meille suomeksi mitä hankintaan, milloin ja miksi.”

– Arttu Laaksonen, asianajaja ja varatuomari

Asianajotoimisto Aura on Varsinais-Suomen suurimpia ja taustaltaan vanhimpia asianajotoimistoja. Asianajotoimisto Aura palvelee monipuolisesti sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?