VAK Oy

Pidämme isot pyörät pyörimässä

Enterin kanssa yhteistyö on mutkatonta ja palveluasenne on kohdallaan. He ovat tilanteen tasalla ja tuntevat tarpeemme.

Asiakas
VAK Oy
Palvelut
Julkaistu
12.12.2016

”VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä kuljetuskaluston valmistajista. Suomessa olemme eristettyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja. Asiakkaidemme kannalta olennainen osa palvelua on VAK:n koko Suomen kattava huoltoverkosto.

Palvelutasomme ylläpitoon olemme löytäneet Enteristä hyvän kumppanin. Yhteistyön aloitus osuu vuoteen 2009. Siirryimme tuolloin uuteen ERP-järjestelmään, ja Enter toimitti meille tarpeitamme vastaavan levyjärjestelmän.

Erittäin merkittävä askel oli Enterin suunnittelema ja toimittama client-ratkaisu. Korvasimme kymmeniä pc-koneita Citrix-etäkäyttöjärjestelmällä. Muutoksen edut tulivat heti esiin usealla eri rintamalla. Infran ylläpitokustannukset ja niiden tekemiseen käytetty työaika laskivat merkittävästi. Järjestelmän toimintavarmuus heijastui luonnollisesti myös entistä sujuvampana palveluna kaikissa toimipisteissämme.

Enter toimittaa meille myös konesalipalvelun. Asetimme tavoitteeksi huoltopalvelumme tietoliikenteen vikasietoisuuden nostamisen. Tavoite on toteutunut todella hyvin. Merkittäviä käyttökatkoja ei juuri ole ollut ja palvelumme on pelannut erinomaisesti.

Enterin kanssa yhteistyö on mutkatonta ja palveluasenne on kohdallaan. He ovat tilanteen tasalla ja tuntevat tarpeemme. En usko, että vastaavaan palvelutasoon pääsisin ainakaan alan isoimpien toimijoiden kanssa.”

– Mikko Mellanen, IT-vastaava

Haluaisitko lisää tietoa ratkaisuistamme?