Names Alliance

Names Alliance

Huippuosaajien liittoumamme toteuttaa Microsoft 365 –kokonaisuuksia; tietotyö- ja tuottavuusratkaisut, tiedolla johtaminen, tietoturva, digitalisaatio- ja teollisen internetin ratkaisut.

Names tarjooma

Enter on Names Alliancen perustaja ja keskusoperaattori. Huippuosaajien liittoumamme toteuttaa Microsoft 365 –kokonaisuuksia; tietotyö- ja tuottavuusratkaisut, tiedolla johtaminen, tietoturva, digitalisaatio- ja teollisen internetin ratkaisut. Palvelumme kattavat myös vaativan arkkitehtuurisuunnittelun, teknologiastrategian, sovelluskehityksen ja räätälöidyt koulutukset.

Names tarina

Names by Enter sai alkunsa 2013. Ensimmäisistä palvelukonsepteista alkaen teemana oli tarjota asiakkaille keskitetty Microsoft-erityisosaamisen hankintapaikka. Names –talliin kerättiin valtaosa suomalaisista Microsoft Most Valuable Professional –tunnustuksen saaneista huippunimistä. Lopputuloksena oli ennennäkemätön kavalkadi kokeneita nimiä yhden katon alla.

Suomalainen IT Pro -yleisö jäi ilman vuosittaista konferenssiaan, kun Microsoft TechDays lopetettiin silloisessa muodossaan 2013 järjestetyn tapahtuman jälkeen. Uunituore Names tarttui haasteeseen ja järjesti vuosien varrella suurta suosita nauttineen sarjan Microsoft-teknologioiden tapahtumia nimillä NamesDays, DevDays, DevTalks ja TechTalks. Luonnollisesti MVP-kaarti oli suuressa roolissa tapahtumien puhujakunnassa.

Seuraava evoluutio oli Names Alliance yhteenliittymän muodostaminen vuoden 2016 TechTalksin yhteydessä. Toimintamme ja osaajaverkostomme laajentuivat infrastruktuuriteknologioista liiketoimintaratkaisuihin.

Ota meihin yhteyttä

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten. Laita meille sähköpostia tai ota yhteyttä suoraan puhelimitse.

Kuinka voimme auttaa sinua?